feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Op zoek naar buurthuis amsterdam?

buurthuis amsterdam
Buurtkamer Costa Co.
Verder zijn er vrijwilligers die mede de Buurtkamer draaiende houden. Wil je helpen in de organisatie, deelnemen aan activiteiten of in het algemeen aanvullende informatie verkrijgen dan kun je contact met ons opnemen via e-mail. Da Costaplein 12, 1053ZW Amsterdam tel.
PvdA: Airbnb moet betalen voor gebruik buurthuis De Havelaar AT5: de nieuwszender van Amsterdam en omgeving.
Hoe woont Amsterdam. Amsterdam Dance Event 2018. Dossier problemen bij de Amsterdamse brandweer. Faillissement MC Slotervaart. Engelen in de Stad. PvdA: Airbnb moet betalen voor gebruik buurthuis De Havelaar. woensdag 29 augustus 2018 1723.: De PvdA is verbolgen over het feit dat Airbnb vanavond gratis gebruik mag maken van buurthuis De Havelaar in de Kinkerbuurt.
Buurthuis de Meevaart Geheugen van Oost.
Buurthuis de Meevaart. 17 januari 2014. De staf van Sinterklaas. Dit verhaal werd op 18 december 2013 verteld in het verhalencafé in. 22 juni 2005. Het lijkt alsof ze allemaal hetzelfde zijn, maar ik weet beter. Over de site. Geheugen van Amsterdam.
Sooz Amsterdam.
actief op het snijvlak van Zorg en Welzijn in Amsterdam waarbij de mogelijkheden van bewoners om bij te dragen en langer zelfredzaam te participeren in het maatschappelijk leven in het algemeen en in de eigen leef en woonomgeving in het bijzonder.
Wijkcentrum d'Oude' Stadt.
PERSBERICHT KUNST CULTUUR AMSTERDAM CENTRUM. Amsterdam, 7 december 2018. Dat de voetgangers steeds meer in het gedrang komen is bekend. De trottoirs vertonen steeds meer. Burgerdialoog botenparade Pride. De gemeente gaat met Amsterdammers de dialoog aan over slechts de Botenparade, niet over de rest v.
Boeddhistische agenda locaties Buurthuis Holendrecht Amsterdam Boeddhistisch Dagblad.
Buurthuis Holendrecht Amsterdam. door Agenda op 6 juni 2016. Kaart wordt geladen. Buurthuis Holendrecht Amsterdam Holendrechtplein 38 Amsterdam Zuidoost Evenementen. Adres Holendrechtplein 38 1106 LP Amsterdam Zuidoost Nederland. Buurthuis Holendrecht, Holendrechtplein 38, Amsterdam Zuidoost bij metrostation Holendrecht/AMC. Geen evenementen op deze locatie.
Buurthuis Gein Leef en leer!
Stichting Aan de Knoppen biedt computercursussen voor beginners in Amsterdam ZO, in kleine groepjes van een docent met geduld. Een cursus beslaat 7 lesblokken, verspreid over 7 weken. De kosten bedragen 10, eigen bijdrage. Kijk voor meer informatie op de website. Stichting Aan de Knoppen. Naar de website. Close Uw route naar Buurthuis Gein.
Eigenwijks Osdorp.
Huis van de Wijk de Aker Noorderakerweg 2 1069 PC Amsterdam 020 610 40 60 aker@impuls.nl. Het Huis van de Wijk is beschikbaar voor bewoners op: maandag t/m vrijdag van 9 tot 22 uur zaterdag van 9 tot 22 uur zondag van 13 tot 22 uur.

Contacteer ons