feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Op zoek naar buurthuis de kronkel?

buurthuis de kronkel
Nieuwe bijeenkomsten in Den Haag PluhZ.
Het enige wat je hoeft te doen is even een mail te sturen naar denhaag@pluhz.nl en daarin aan te geven naar welke bijeenkomsten je komt. wo 10 mei Buurthuis Escampade. di 23 mei Buurthuis de Kronkel. di 30 mei Buurthuis Oase.
Buurthuis van de Toekomst De Kronkel Startpagina Facebook.
Buurthuis van de Toekomst De Kronkel heeft de omslagfoto bijgewerkt. 11 december om 1112.: Buurthuis van de Toekomst De Kronkel. 30 november om 0442.: De eerste zaterdag van de maand, dus het is weer tijd voor de rommelmarkt in De kronkel.
Wijk en Dienstencentrum De Kronkel Unit Verkiezingen Gemeente Den Haag.
Buurthuis De Kronkel Kinderzwerfboek.
Help mee en zamel boeken in! Type hier de code van vijf tekens die in het boek staat geschreven.: Type hier de titel van jouw boek dat je wilt laten zwerven.: Buurthuis De Kronkel. 2512 KD in Den Haag. Op de post.
De Kronkel per 1 september Buurthuis van de Toekomst Zebra.
Dit alles met als doel de Kronkel in de toekomst nóg meer het centrale punt van, voor en door de wijk te maken. Op dinsdag 1 september is de officiële heropening van de Kronkel als Buurthuis van de Toekomst. Dit feestje is van de buurt, de vrijwilligers, gebruikers en huurders van de Kronkel.
Heropening De Kronkel, nu als Buurthuis van de Toekomst! Xtra.
Home Nieuwsarchief Heropening De Kronkel, nu als Buurthuis van de Toekomst! 08 september 2015 communicatie@xtra.nl. Dinsdag 1 september kwam Kortenbos bijeen om onder meer de nieuwe keuken in Buurthuis van de Toekomst de Kronkel met een groot feest in gebruik te nemen.
Socratisch Café Den Haag Socratisch Café Nederland.
Wanneer: Elke eerste dinsdagavond van de maand. Tijdstip: 1900-2200: uur. Locatie: Buurthuis van de Toekomst de Kronkel, Westeinde 425, Den Haag. Entree: 10.00 de entree is voor het gebruik van de ruimte, inclusief koffie en thee. Begeleiders: Angelique Schreuder, Hugo Skoppek.
21 De Fitstraat.
Buurthuis van de Toekomst de Kronkel is dé plek in Kortenbos in Den Haag waar buurtbewoners elkaar ontmoeten en samenkomen, waar vrijwilligers en ondernemers de ruimte krijgen om activiteiten en projecten uit te voeren en waar maatschappelijke instellingen en bedrijven kantoor houden.

Contacteer ons