feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Meer resultaten voor buurthuis het anker

buurthuis het anker
Buurthuis Het Anker, Amsterdam Informatiegids.
bedrijf aanmelden Home Noord-Holland Amsterdam. Buurthuis Het Anker. Adres: Kamperfoeliweg 226 1032 HW Amsterdam. E-mail: email protected. Het Anker is een ontmoetingsplaats waar er buurtgerichte activiteiten worden ontplooid door de bewoners van het Floradorp. De activiteiten worden door vrijwilligers verzorgd.
Wijkcentrum Het Anker Stichting ZAPStichting ZAP.
Wijkcentrum Het Anker. Trefwoorden: duurzaam, ontspannen, Stadshagen, Westenholte. De aantrekkingskracht van een publiek gebouw gaat voor ons niet altijd over transparantie. Het gaat ook om verleiding en verhulling Architect Erik Moederscheim, 2015. Een van de grote uitdagingen bij dit project was om het gebouw connectie te laten maken met een grote en diverse groep gebruikers.
Buurthuis Het Anker Het ontstaan van de Stichting.
12 dec EPC Ton Bons. 18 dec Klaverjassen nwe pand. 19 dec EPC Greet Vermeulen. 22 dec Dansen. 02 mrt Reiki 1e graad. 13 apr Reiki 1e graad. Copyright 2017 All Rights Reserved Buurthuis Het Anker Floraweg 99-1032 XM Amsterdam Noord Tel0206361701: KvKnr34269001.:
Cito Examen.
Bewonersinitiatieven in Amsterdam jekuntmeer.nl.
Jekuntmeer.nl is de site voor vraag en aanbod in passend werk, opleiding en activiteiten bij jou in de buurt. Terug naar overzicht. Lokaties van Bewonersinitiatieven. 1058 EB Amsterdam. Broedplaats de Vlugt. Burgemeester de Vlugtlaan 125. 1063 BJ Amsterdam. Buurtcentrum het Anker.
Home.
Gelezen boeken ook als u ze in de bibliotheek van Hoogeveen heeft gehaald kunnen weer in t Anker worden ingeleverd. Openingstijden bibliotheek op dinsdag 10-12 uur, 13.30-15.30 uur en 19.00-20.30 uur Op 25 december en op 1 januari is de bibliotheek in het Anker gesloten.
Noord.
Buurthuis het Anker tijdelijk in Bloemenkwartier. SV OSKA Bloemenkwartier. Gymnastiek in het water Astma/COPD 1350, per maand. Gymnastiek in het water Fibromyalgie 66, per kwartaal. U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan mbvo_amsterdam@hotmail.com. Laatst bijgewerkt: 26-11-2018.
Buurthuis Het Anker Buurthuis in Amsterdam Noord.
Sinds 01 nov j.l is Dolf Geenen toegetreden tot het bestuur van buurthuis het Anker. Dolf heeft de functie waarnemend voorzitter op zich genomen. Na jaren voor de Gemeente Amsterdam te hebben gewerkt gepensioneerd hoopt hij een grote bijdrage te kunnen leveren aan het Floradorp.

Contacteer ons