feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Zoeken naar buurthuis oosterpark

buurthuis oosterpark
Stadsdeel Oost in Amsterdam jekuntmeer.nl.
1091 DC Amsterdam. 1095 DH Amsterdam. 1090 GV Amsterdam. hulp bij inloggen. Bent u uw wachtwoord vergeten? Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur. gebruikersnaam of emailadres. Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.
Oost.
Gymnastiek 65 550, per maand. Conditietrainen 60 550, per maand. Yoga voor Ouderen 55 op de stoel 550, per maand. Conditietrainen 60 550, per maand. Yoga voor Ouderen 55 op de stoel 550, per maand. Gymnastiek 65 550, per maand.
Buurtcentrum Oosterpark Leef en leer!
bellen naar instanties met je vragen. Naar de website. Buurtcentrum Oosterpark is een onderdeel van Dynamo. Hier kun je als bewoner voor verschillende cursussen en trainingen terecht. Naar de website. Close Uw route naar Buurtcentrum Oosterpark. Over Leef en leer!
Buurtcentrum Oosterpark WOON.
Derde Oosterparkstraat 159I, 1092 CW Amsterdam. Geen bijeenkomsten op deze locatie gepland. Kaart wordt geladen. Buurtcentrum Oosterpark Derde Oosterparkstraat 159I Amsterdam Bijeenkomsten. Spreekuren en contact. Stel uw vraag. 2018 stichting WOON Disclaimer Privacy. Tips voor woningzoekers. Short Stay en Vakantieverhuur.
Trainingsrooster Hardlopen Amsterdam Ruime keuze elk niveau Hardlopen Amsterdam.
We werken met professionele trainers, wetenschappelijke methodes, maar zijn van één ding overtuigd: plezier gaat voor alles! telefoonnummer: 06 21 46 00 99. De schitterende achtergrondafbeelding van deze site betreft een beeldbewerking van de Dienst Ruimtelijke Ordening van de gemeente Amsterdam.
Oosterparkstraat Cordaan.
De 1e en 3e Oosterparkstraat liggen in een levendige en multiculturele buurt in Amsterdam Oost. Op loopafstand ligt de Dappermarkt, een van de leukste markten van Amsterdam. Het Oosterpark is dichtbij, een ruim en rustig park met bankjes aan het water.
Buurtcentrum Poortershoes in Groningen.
Het is een buurthuis voor bewoners uit de Oosterpoort, de Linie, de Meeuwen, de Kop van Oost, Eemskwartier, de Herepoortbuurt en de Rivierenbuurt. Woont u niet in deze buurten, ook dan bent u natuurlijk van harte welkom! Het centrum is gevestigd in een vroegere schippersschool, een prachtig gebouw dat tegenwoordig een gemeentelijk monument is.
buurtcentrum Oosterpark Dynamo Amsterdam.
klachten en suggesties. home Locaties buurtcentrum Oosterpark. plek in de buurt, voor en door bewoners, activiteiten, organiseren, vrijwilliger. Derde Oosterparkstraat 159, Amsterdam. Reserveer een ruimte. 3e Oosterparkstraat 159. 020 46 20 340. De plek in de buurt voor en door bewoners.

Contacteer ons