feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Zoeken naar buurthuis den haag

buurthuis den haag
Home Buurthuis Mandelaplein.
Trots op Transvaal! Buurthuis Mandelaplein brengt de buurtbewoners van de wijk Transvaal in Den Haag samen met allerlei activiteiten. Samen zorgen we voor een veilige en prettig leefbare buurt. En helpen we elkaar het beste uit onszelf naar voren te halen.
Den Haag Buurthuis van de Toekomst.
Wat is een Buurthuis van de Toekomst. Sportclubs, culturele, zorg en welzijnsinstellingen en organisaties in de wijk werken samen. Overzicht Buurthuizen van de Toekomst. Zelf aan de slag. Buurthuis van de Toekomst worden. Verruiming bestemming sportaccommodatie voor maatschappelijke doeleinden aanvragen.
Wijkgebouw Eltheto Verhuur.
Om alles in goede orde te laten verlopen zijn er een aantal huisregels opgesteld. Deze zijn ook terug te vinden in het gebouw. Wanneer u een ruimte huurt, gelden ook de bepalingen in het huurcontract. Beide documenten kunt u hier downloaden en inzien. Klik hier voor meer foto's.' Azaleastraat 2, Den Haag.
Buurthuis van de toekomst Laak Centraal.
De verhuizing van het wijkberaad kwam voort uit het gezamenlijk streven van het wijkberaad en de voetbalvereniging om te proberen een Buurthuis van de toekomst te realiseren op het terrein van HVV Laakkwartier. Het buurthuis van de toekomst is een initiatief van de gemeente Den Haag naar een idee van wethouder Karsten Klein om de beschikbare ruimtes in de stad beter te gebruiken en daarbij meer samenwerking tot stand te brengen tussen alle organisaties die actief zijn in de wijk om zo elkaar te versterken.
Nieuws uit de wijken Stichting MOOI.
De digitale gids van Den Haag met informatie over dienstverleners en instellingen in de sectoren zorg, welzijn en wonen. Nieuws uit de wijken. 18-12-2018 Wij wensen u een fantastisch 2019! In 2019 doen wij weer onze uiterste best om uw welzijn te bevorderen.
Leven werken in de schilderswijk Buurtcentrum Parada.
Zebra is de organisatie voor brede maatschappelijke ondersteuning die opereert in de wijken Centrum, Schilderswijk en Transvaal in de gemeente Den Haag. Zebra zet zich in om de zelfstandigheid van mensen te vergroten. Wij bieden een veilige omgeving, waarin we onze klanten helpen zo goed mogelijk te functioneren in de maatschappij.
Wijkberaad Bloemenbuurt Vaste activiteiten.
T 448 13 34. 1 e Vrijdag van de maand. 2000: 2200: uur. T 362 89 55. 4 e vrijdag van de maand. Eten voor jong. T 06 167 808 80. Neem voor algemene inlichtingen contact op met Jan van t Hart.
Máxima bezoekt buurthuis De Mussen in de Haagse Schilderswijk Omroep West.
Máxima bezoekt buurthuis De Mussen in de Haagse Schilderswijk. Koningin Máxima straalt tijdens haar eerste publieke optreden na haar nierbekkenontsteking. DEN HAAG Koningin Máxima brengt donderdagmiddag een bezoek aan buurtcentrum De Mussen in de Haagse Schilderswijk. Het wijkcentrum bestaat 90 jaar.

Contacteer ons