feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Resultaten voor buurthuis buitenveldert

buurthuis buitenveldert
WOC Buitenveldert.
Ernststraat 112, 1082 LP Amsterdam. Initiativo Social Network is opgericht met als doel een nieuw platform en open podium te bieden voor alle bewoners van Buitenveldert van 23 tot 55 jr, single of niet, die belang hebben bij een actief en gezellig Buitenveldert.
Locatie Huis van de Wijk Rivierenbuurt.
De vijf Huizen van de Wijk. Huis van de Wijk De Pijp. 2e Van der Helststraat 66. 1072 PG Amsterdam. Pc: Anna Prins. T: 020 570 96 40 di. Huis van de Wijk Buitenveldert. 1082 JP Amsterdam. Pc: Carla Lantinga.
Team Zuid WOON.
Buurthuis Olympus, Hygiëaplein 8-10. Dinsdag van 09.00 tot 11.00 uur niet op 25 december. Kantoor WOON, team Zuid, Tweede van der Helststraat 66. Woensdag van 14.00 tot 16.00 uur niet op 26 december. PuurZuid, Lekstraat 13-A. Donderdag van 19.30 tot 21.00 uur niet op 27 december. Kantoor WOON, team Zuid, Tweede van der Helststraat 66. Vrijdag van 09.00 tot 11.00 uur niet op 28 december. WOC Buitenveldert, A.J.
Amsterdam Centraal.
Daar heeft een buurthuis in de Vechtstraat what's' in a name te lijden onder het ongenoegen en de terreur van een groep jong. Zuid: Amstel in de herfst. De Amstel, gezien vanaf het eind van de Kalfjeslaan richting A10. Zuid: Een schaap over de dam. Café Restaurant Het Kleine Kalfje aan de Amstel, op de hoek van de Kalfjeslaan. Een qua bediening inmiddels berucht etablissement. Zuid: Gebroken boom. De forse boom op het Klein Loopveld in Buitenveldert is finaal afgebroken.
Home.
Huis van de Wijk Buitenveldert. Het Huis van de Wijk Buitenveldert is te vinden aan de A.J. Ernststraat 112, 1082 LP Amsterdam zie ook Locaties. Programmacoördinator Carla Lantinga stelt in overleg met buurtbewoners het activiteitenprogramma voor het Huis van de Wijk Buitenveldert samen.
Jongerencentrum De Rijn Combiwel.
Jongerencentrum De Rijn is vooral gericht op talentontwikkeling en daarnaast schoolondersteuning voor de jongeren vanaf 10 jaar uit de Rivierenbuurt en Buitenveldert. Er zijn activiteiten die wekelijks worden gehouden. Mocht je interesse hebben, mail Lot Marijnen l.marijnen@combiwel.nl of bellen kan ook 06-13688574 voor het programma.
KENK Architecten Nieuws KENK architecten.
In opdracht van het stadsdeel West hebben wij een plan opgesteld voor de renovatie en verduurzaming van een speeltuingebouw annex buurthuis in het Bilderdijkpark in Amsterdam. Gevel en dak worden voorzien van een extra isolatieschil en een afwerking met een natuurlijke uitstraling.
Wijkcentrum De Pijp verhuist naar Huis van de Wijk InZuid.
Maar tijdens de nieuwe zakelijkheid van de laatste twintig jaar en door fusering van stadsdeel De Pijp met eerst Oud Zuid en later Buitenveldert en Rivierenbuurt Zuideramstel waaide de politiek steeds meer uit liberale richting en kreeg het wijkcentrum het financieel steeds moeilijker.

Contacteer ons