feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Resultaten voor buurthuis de brug

buurthuis de brug
Alle evenementen voor Buurthuis De Brug bellingwolde VanPlan.
Maak je VanPlan account aan. Er zijn momenteel geen evenementen voor Buurthuis De Brug! Helaas hebben wij geen evenementen kunnen vinden. De route naar Buurthuis De Brug. Buurthuis De Brug Rhederweg 174 9695 CJ BELLINGWOLDE. Vind de beste uitjes in het Noorden!
Beringen, het nieuws Internetgazet.
We" kunnen alleen resultaat bereiken in de plaag tegen de everzwijnen als alle Limburgse gemeenten, de provincie en alle diensten van de Vlaamse overheid samenwerken en hun verantwoordelijkheid opnemen, zei de gouverneur gisteren op een overleg. Het provinciebestuur bekijkt de komende weken welke maatregelen kunnen genomen worden.
Wijkcentrumdebrug.nl Wijkcentrum de Brug in Schiedam Noord.
Op 4 en 5 mei 2017 is er in Wijkcentrum De Brug een bijzondere expositie te zien over Nederland in de. Stuurloos in De Brug. Op zaterdag 8 april 2017 was er een optreden van ons aller bekende Schiedams Shantykoor Stuurloos.
Zalencentrum De Brug voor vergaderruimte, feest en bijeenkomst.
Zalencentrum De Brug vormt al sinds de opening in 1962 de vertrouwde thuisbasis voor veel verenigingen en organisaties op het gebied van cultuur, ontspanning en amusement en vervult daarmee een belangrijke rol in de Reeuwijkse gemeenschap. Door de ruime horeca ervaring die in de loop der jaren is op gedaan weten wij van iedere zakelijke of familiebijeenkomst een succes te maken.
Activiteiten Buurthuis De Brug ISZ De Brug.
Er vinden wekelijks wisselende activiteiten plaats op het gebied van creativiteit, gezelligheid, uitleen van boeken, samen eten en zelf zorg. Klik hier voor meer informatie over Buurthuis De Brug. Activiteiten Buurthuis De Brug. Het actuele overzicht van activiteiten in Buurthuis De Brug vindt u hieronder en op www.buurthuisdebrug.com.
De Lange Brug 30 jaar Ponderosa Buurthuis Ponderosa.
Met dank aan de Stichting Oud Uithoorn De Kwakel. U kunt deze speciale Lange Brug bekijken door op de onderstaande link te klikken.: De Lange Brug 30 jaar Ponderosa PDF bestand. Buurthuis Ponderosa Plesmanlaan 27, Uithoorn u kunt ons ook op Facebook vinden.
Buurthuis De Brug feestelijk heropend Westerwolde Actueel.
Buurthuis De Brug feestelijk heropend. Foto: Jacob Musch. 29 september 2018 1307: Gemeente Westerwolde. BELLINGWOLDE Gisteravond is buurthuis De Brug feestelijk heropend. Nadat de vorige beheerder het huurcontract had opgezegd is de gemeente op zoek gegaan naar een nieuwe beheerder.
fietsenmaker en kringloopwinkel burgerinitiatieven Haarlem schalkwijk SamenMetDeBuurt.
Stichting deBrug heeft het burgerinitiatief genomen om buurtbewoners te helpen met het repareren van hun fiets. kringloopwinkel haarlem schalkwijk buurthuis de brug samenmetdebuurt. In het gebouw buurthuis SamenMetDeBuurt / Stichting deBrug kun je nu ook terecht voor het plakken van je band, fietsverlichting, fietsketting er af en er weer omleggen.

Contacteer ons