feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Meer resultaten voor buurthuis de driehoek veenendaal

buurthuis de driehoek veenendaal
Adreslijst weggeefwinkels.nl.
Utrecht Weggeeftafel in Buurthuis Oudwijk Oudwijkerdwarsstraat 148 3581 LJ Utrecht, soms ook repaircafe. Vlaardingen Weggeefwinkel in De Windwijzer, Schiedamseweg 95, geopend elke maandag van 0930-12.00: uur en op de tweede zaterdag van de maand van 09.00 12.00 uur. Zaandam Open za 12-16u en woensdag 12 16.
Activiteiten in Veenendaal Veens.
Activiteitenboekje Plein Zuid of website t Franse Gat. Buurthuis De Driehoek Zuiderkruis742. Website de Driehoek. Binnenkort vind je hier ook een activiteitenboekje van buurthuis SamSam. Samen eten met buurtgenoten voor weinig geld. Eten in Veenendaal voor heel weinig geld, gezellig met buurtgenoten.
Aanleg glasvezel in Veenendaal uitgebreid.
Vandaag wordt bovendien voor inwoners van Dragonder Zuid en Dragonder Oost een speciale informatieavond georganiseerd. De avond begint om 19 uur en wordt gehouden in Buurthuis de Driehoek, Zuiderkruis 742 in Veenendaal. Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend.
De Driehoek Veenendaal Buurthuis Buurthuis in Veenendaal.
Welkom admin 2018-04-22T1136460000.: Welkom op de website van buurthuis De Driehoek in Veenendaal. Buurthuis De Driehoek is een ontmoetingsplaats voor jong en oud in Dragonder-Zuid. In oktober 2013 zijn wij gestart met het heropbouwen van buurthuis De Driehoek. Met onze activiteiten richten wij ons op alle bewoners in Dragonder Zuid.
Hoe gaan naar Buurthuis de Driehoek in Veenendaal via Bus of Trein Moovit.
Buurthuis de Driehoek, Veenendaal. Nabije attracties rond Buurthuis de Driehoek in Veenendaal Snackbar t Huus t Zuiderkruis De Windroos Grote Beer Snackbar Zuiderkruis 3902 Zuiderkruis Flat Neptunes flat veenendaal Goulashnikov Turries Studio t Vieze Ventje Fysio Anja Berends Jessie's' Home Birlik Veenendaal, Sirius Speeltuin zuiderkruis Birlik Supermarkt Buurthuis Zuiderkruis Veenendaal Huize Maris; de Eendracht 3 te Veenendaal.
Workshop bloemschikken Veenendaalse Krant.
Buurthuis de Driehoek. Op donderdag 17 mei vindt er om 13.30 uur een workshop bloemschikken plaats in buurthuis de Driehoek, Zuiderkruis 742, 3902 XX Veenendaal. Er is plaats voor 14 deelnemers. De organisatie is in handen van de Werkgroep 55 Verbindt.
Workshops en kinderfeestjes Circus op de Utrechtse Heuvelrug.
Tijdens de buitenspeeldag organiseerde buurthuis De Driehoek in Veenendaal een circusdag. We lieten de kinderen daar kennismaken met het circus in onze circustent. In juni beleefde de voorstelling me, myselfie and I van onze volwassengroep haar premiere. Daarnaast kon iedereen de hele dag door zelf meedoen met het uitprobeercircus.
Stichting Zuiderkruis Verbindt van start Veenendaalse Krant.
VEENENDAAL Zaterdagmiddag was de officiële aftrap van de activiteiten van de nieuwe stichting Zuiderkruis Verbindt SVZ. Wijkwethouder Arianne Hollander kwam naar de wijk toe om het bestuur met raad en daad bij te staan. Leuke bijkomstigheid was dat Hollander zelf in de Neptunusflat aan het Zuiderkruis heeft gewoond. De nieuwe stichting wil de eenzaamheid onder de mensen in de buurt verminderen en activiteiten organiseren voor het Zuiderkruis en de omliggende straten. Voorzitter Ernst van Driest zegt het kort en krachtig: We, willen de bewoners meer bij elkaar betrekken." Eén van de plannen is om samen de speeltuin op te knappen en men is reeds begonnen met een koffieochtend op vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur in buurthuis De Driehoek.

Contacteer ons