feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Zoeken naar buurthuis de driehoek

buurthuis de driehoek
De Driehoek DSV Verzorgd Leven.
Home De Driehoek. Direct contact met ons opnemen. DSV verzorgd leven. De Driehoek Groen van Prinstererweg 138 2221 CC Katwijk ZH Tel: 06 51 10 42 17. Centrale Diensten Prins Hendrikkade 157 2225 JT Katwijk ZH Tel: 071 20 490 00 info@dsv-verzorgdleven.nl.
Contact De Driehoek Veenendaal Buurthuis.
Contact admin 2016-03-21T1445180000.: U kunt contact met ons opnemen door het onderstaande formulier in te vullen. Wij zullen zo spoedig mogelijk uw bericht beantwoorden. Maak uw keuze. Stichting De Driehoek. 3902 XX Veenendaal. Volg ons op Facebook.: Copyright De Driehoek Veenendaal 2016.
Gemeentelijke informatiegids Veenendaal Buurthuis De Driehoek Veenendaal.
Naar hoofdnavigatiemenu Naar hoofdinhoud. Buurthuis De Driehoek Veenendaal. Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel! Zuiderkruis 742, 3902 XX Veenendaal. Share op Facebook. Tweet deze vermelding. Voeg toe aan Google. Download als visitekaartje. Veenendaal Organisaties en verenigingen B Buurt, dorps wijkcentra.
Papier brenglocaties ACV Groep.
Afval is leuk, leerzaam en waardevol. Laat uw leerlingen kennismaken met de afvalwereld. Afvalinzameling in 2016. Per 1 januari 2016 is de afvalinzameling in Veenendaal gewijzigd. Lees hier meer over op de speciale website! ACV Groep Veenendaal Afvalinzameling Papier brenglocaties.
Buurtcentrum De Driehoek Nieuw Nederland.
Er werd een deal gesloten met de gemeente: als dit nieuwe bestuur De Driehoek draaiende kon houden, dan zouden ze de eerste twee jaar geen huur hoeven te betalen. Stichting Blauwe Zand wist De Driehoek niet alleen draaiende te houden, ze wisten het buurtcentrum tijdens het eerste jaar zelfs tot een succes te maken.
Met samenbeheer naar een buurthuis voor èn door de buurt Welzaam Utrecht.
Zoiets moet je de tijd gunnen om zich te ontwikkelen, en daar is ondersteuning bij nodig. Samenwerking in de Driehoek. Koos: We wilden veel: we wilden een buurthuis zijn voor de wijk, voor alle doelgroepen. We wilden de bezettingsgraad omhoog.
De Driehoek Veenendaal Buurthuis Buurthuis in Veenendaal.
Uiteindelijk zorgen we er samen voor dat het buurthuis van en voor de buurt bewoner is. U vindt bij De Driehoek een gevarieerd aanbod van activiteiten die u terug kunt vinden in het activiteitenoverzicht. De Driehoek is altijd bezig in uw buurt, samen en in overleg met u.
Speeltuin de Driehoek Rotterdam.
Speeltuin De Driehoek is op 31 mei 1950 opgericht. Wij zijn te vinden in de driehoekspunt gelegen tussen de Dubbelstraat en Heer Danielstraat. Wij doen regelmatig leuke activiteiten voor de kinderen, soms alleen voor de leden. Ook voor de volwassenen zijn er diverse clubjes.

Contacteer ons