feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Resultaten voor buurthuis de horizon

buurthuis de horizon
Buurtcentrum Horizon Startpagina Facebook.
Pinsa's' Pizza's' and Pasta School in Amsterdam. Basisschool de Catamaran. Zeeheldenbuurt Amsterdam Westerpark. Plaatsen Amsterdam Buurthuis Buurtcentrum Horizon. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Informatie over gegevens van Paginastatistieken. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Aanbevelingen en recensies.
Wijkcentrum De Horizon Dock.
Wijkcentrum De Horizon. Wijkcentrum De Horizon. De Horizon is een wijkcentrum in de Indische buurt, Haarlem Noord. Het wijkcentrum is een plek waar mensen terecht kunnen voor ontspanning, elkaar kunnen ontmoeten maar ook informatie kunnen vinden over diverse onderwerpen en activiteiten.
INTERNATIONALE EETTAFEL: Buurthuis De Meerpaal Ede.
Het kan mensen en culturen tot elkaar brengen. Het kan leiden tot leuke en gezellige contacten en smaakverrassingen én het verbreedt uw horizon en kennis over elkaar en de cultuur weten. Zaterdag 12 september begonnen we met het eerste internationale eetthema, namelijk de Indische keuken! Dit was zeer smakelijk en gezellig! Foto's' van de eerste Internationale eettafel/12-09-2015. De komende periode volgen er elke keer weer andere thema's. U kunt bij de onderstaande tabbladen in het zij-menu kijken wat het thema per zaterdag is. Het menu blijft een verrassing. Per specifieke zaterdag kunt u zich dan opgeven via het registratieformulier, dit formulier staat onder het thema van de desbetreffende zaterdag. Ook kunt u zich opgeven door een mailtje te sturen naar: info@meerpaalede.nl. of te bellen naar Tel. Let op, er kunnen een maximum aantal gasten/deelnemers mee-eten per thema! De Internationale eettafel zal eens in de drie weken op zaterdag van 1730: uur tot uiterlijk 1930: uur gaan plaatsvinden in Buurthuis De Meerpaal.
Aline aan tafel bij Buurtcentrum De Horizon De Regenboog Groep.
Kosten: 5 euro. In een kolossaal gebouw vermoedelijk voorheen een school in stijl van de Amsterdamse School bevindt zich in een rustige straat in de Spaarndammerbuurt buurthuis De Horizon. De verwachtingen zijn vanavond hoog omdat ik heb vernomen dat chef-kok Edith van De Horizon uitmuntend kookt.
BuurtBuik Voedsel Verbindt.
Uw formulier wordt doorgestuurd naar het betreffende stadsdeel, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Zuid: Huis van de Wijk Olympus. Hygiëaplein 10, 1076 RT Amsterdam. Iedere dinsdag donderdag om 12.00 uur i.s.m. Sooz en elke zaterdag om 1230.: Oost: BOOST Transvaal. Danie Theronstraat 2, 1091 XX Amsterdam. Iedere maandag 1800.: West: Buurthuis Horizon.
Buurtcentrum Horizon Startpagina Facebook.
ABC Alliantie Welzijn in Oud-West. OAWE Open Ateliers Westelijke Eilanden. Pinsa's' Pizza's' and Pasta School in Amsterdam. Huis van de Buurt De Koperen Knoop. Stichting Repair Café. Museum Het Schip. Basisschool de Catamaran. Big Ali Sport. Plaatsen Amsterdam Buurthuis Buurtcentrum Horizon.
Buurthuis de Horizon: een plek waar je iets voor anderen kunt doen jekuntmeer.nl.
In de sauna probeert zij zich regelmatig te ontspannen om de pijn verlichten. Via BigMove, een programma ter versterking van de algehele gezondheid, ging zij zwemmen in het Marnixbad. Eén van haar mede-zwemmers vertelde dat ze vrijwilligers zochten voor de lunch op maandag in buurthuis de Horizon.
Openingstijden Buurtcentrum Horizon Zaandammerplein 50 in Amsterdam.
De vestiging van Stg. AAOC die het meest in de buurt ligt van de aan de Zaandammerplein 50 is de Stg. AAOC aan de Zaanhof 24. Meer maatschappelijk werk in Amsterdam Bedrijven in de buurt van Buurtcentrum Horizon Zaandammerplein 50 in Amsterdam.

Contacteer ons