feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Op zoek naar buurthuis oosterpark groningen?

buurthuis oosterpark groningen
Jongeren Oosterpark JOP in Groningen De Telefoongids.
Persoonlijke hulp nodig? Bel 1819 nummerinformatie 100ct/min. Vereniging En Stichting in Groningen. Jongeren Oosterpark Jop. Eigenaar van dit bedrijf. Jongeren Oosterpark JOP in Groningen. Vereniging en stichting. Klaprooslaan 304/A, 9713SZ, Groningen. Beoordeel dit bedrijf. Jongeren Oosterpark JOP. 050-3124624 Toon nummer.
WIJ Oosterparkwijk Sociaal Domein.
Meldingen en klachten Hebt u een klacht of duurt het te lang voordat de gemeente Groningen een besluit neemt? Of bent u het niet eens met het besluit dat u heeft gekregen? Proef mijndossier WIJ Groningen organiseert in samenwerking met de gemeente Groningen het proefproject Online inzage eigen dossier.
Oosterparkwijk www.staatingroningen.nl.
Daarnaast werden in de wijk veel collectieve voorziening gerealiseerd waaronder scholen en het eerste officiƫle buurthuis van Nederland. Bewust werden in de wijk geen kroegen toegestaan om arbeiders te behoeden voor de kwalijke verlokkingen van alcohol. Kenmerkende onderdelen zijn verder het Pioenpark en het centraal gelegen Oosterpark waar de wijk haar naam aan ontleent. Tussen 1935 en 2006 bood het Oosterpark tevens plaats aan het Oosterparkstadion, waar onder meer FC Groningen haar thuiswedstrijden speelde.
Nieuw wijkcentrum voor Oosterparkwijk Groningen.
In het nieuwe wijkcentrum aan het Pioenpark kan ook de speeltuinvereniging SV Oosterpark komen. Dat blijkt uit een haalbaarheidsonderzoek naar een nieuw wijkcentrum voor de Oosterparkwijk, meldt de gemeente Groningen. Het onderzoek is uitgevoerd door de bewonersorganisatie Oosterpark, de accommodatiebesturen uit de Oosterparkwijk en WerkPro hebben samen met de Groningse prijswinnaars van de landelijke prijsvraag WHOCARES ontwerpprijsvraag voor nieuwe vormen van zorg, wonen en ondersteuning, team Care2Share.
Home Floreshuis.
De Goeie Buurt. Een coƶperatie voor en door bewoners die elkaar waar nodig helpen. Gezocht Beheerder Floreshuis. Deze fondsen hebben het mogelijke gemaakt dat het Floreshuis een nieuwe inrichting heeft gekregen: 2018 Floreshuis Floresplein 19 9715 HH Groningen 050-5710112 beheer@floreshuis.nl Login.
Bewonersorganisatie Oosterpark Hart voor de wijk.
In 2035 is Groningen een aardgasloze gemeente. Gasgestookte haarden en CV-ketels zijn dan verleden tijd. Ook koken we niet meer op gas, maar op elektriciteit. Dat is de ambitie van de gemeente Groningen, en veel inwoners zijn het daar mee eens. 2018 Bewonersorganisatie Oosterpark.
Buurtcentrum Oranjewijk.
Privacy verklaring Buurtcentrum Oranjewijk Indien u persoonsgegevens verstrekt aan Buurtcentrum Oranjewijk geeft u toestemming om uw persoonsgegevens in lijn met deze privacyverklaring te verwerken. Verantwoordelijke Buurtcentrum Oranjewijk, gevestigd aan Prinsesseweg 44-1, 9717 BK Groningen, 050-3127738, buurtcentrumoranjewijk@outlook.com, KvK 02047740, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals aangegeven in deze privacyverklaring.
Buurtcentrum TuinPad Buurtcentrum voor de wijken Tuinwijk en Paddepoel Zuidoost.
Op deze website vindt u al onze activiteiten. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen reguliere cursussen/activiteiten. Het adres is Bessemoerstraat 4, 9741 AJ, Groningen. Openingstijden zijn van maandag t/m donderdag van 09.00 17.00 uur. Op vrijdag van 09.00 12.00 uur.

Contacteer ons