feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Op zoek naar holendrecht buurthuis?

holendrecht buurthuis
De hulpdienst van de SP Amsterdam: SP Amsterdam.
11.00 uur 16.00 uur. Nieuw-West: Elke vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur in de Honingraat in Nieuw-West, Slotermeerlaan 103. Zuidoost: Elke woensdagochtend van 1000: tot 1200: in buurthuis Holendrecht, Holendrechtplein 38. Lukt het niet om naar een spreekuur te komen?
Buurtcentrum holendrecht Amsterdam Zuidoost Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Buurtcentrum holendrecht Amsterdam Zuidoost. Buurtcentrum holendrecht in Amsterdam Zuidoost resultaten 1 16 getoond van 16. U zocht: Buurtcentrum Holendrecht in Amsterdam Zuidoost. Hulp nodig met het vinden van Buurtcentrum Holendrecht in Amsterdam Zuidoost? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822.
Ik wil met jou in Zuidoost Buurthuis Holendrecht Nieuws Kwartiermaken.
Manifestaties en Congressen. Contact met Doortje Kal. Ik wil met jou in Zuidoost Buurthuis Holendrecht. Presentatie van een boekje met 50 activiteiten. Geplaatst: 21 maa 2017 Dat was een hartverwarmend feestje rond de presentatie van het boekje Ik wil met jou ïn Amsterdam Zuid-Oost.
Buurthuizen Zuidoost Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost Kidsproof Amsterdam.
Prijs gratis of low budget. Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer. De 4 buurthuizen in Zuidoost organiseren veel leuke activiteiten. BuurtHuizen Anansi, Bonte Kraai, Holendrecht en Gein organiseren veel leuke activiteiten. Ook voor kinderen! Check snel via de roze button het programma.
Buurtcentrum Holendrecht Resto VanHarte.
Iedereen is ook welkom om als vrijwilliger te helpen. Kom langs, ontmoet je buurtgenoten, schuif gezellig aan of doe mee. Inloop vanaf 17.30 uur. Aanvang diner 18.00 uur. Joris Kerstboom Diner. Buurtcentrum Holendrecht Amsterdam. Buurtcentrum Holendrecht Amsterdam. Buurtcentrum Holendrecht Amsterdam.
Stichting Aan de Knoppen COMPUTERLES Amsterdam Zuidoost.
Neemt u dit bedrag, en als u recht heeft op de korting ook de stadspas, mee bij de inschrijving! Inschrijven is mogelijk op de vermelde data en tijden, op de volgende locaties.: Buurthuis Gein Wisseloord 83.: maandag 27 augustus, 1000: 1130: uur. Buurthuis Holendrecht Holendrechtplein 38.:
BuurtHuizen Zuidoost CONTACT Contact.
Voor informatie over de activiteiten programmering, verhuur en voor algemene vragen over de BuurtHuizen kunt u contact opnemen met het planningbureau, telefoon 020 240 11 78 en email info@pbazo.nl van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.
NoLIMIT Coming Up.
In de week van 24 december tot en met 1 januari zijn NoLIMIT en de planning gesloten. vr 21 dec 18.00-23.00. ZOJazz Xmas edition. Graziëlla Hunsel Rivero presenteert de ZOJazz Lounge Jazzy Christmas Edition met the Grand Ladies of Jazz.

Contacteer ons