feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Meer resultaten voor buurthuis capelle

buurthuis capelle
Doormanstraat 43 in Capelle Aan Den IJssel 2901 AH: Woonhuis te koop. Ruseler Makelaars.
Vrienden, familie en kennissen van de eigenaar delen hun foto's, ervaringen en kenmerken zodat jij een persoonlijker beeld krijgt van het huis en de omgeving. Capelle West heeft een actieve buurtgroep, met mooi buurthuis en veel activiteiten voor jong en oud.
Buurthuis De Wel Zaalverhuur Grond en vastgoed Over Capelle Capelle aan den IJssel.
Loop gerust eens even binnen voor een kop koffie/thee en bekijk welke mogelijkheden het buurthuis voor u heeft! Er zijn activiteiten genoeg. Heeft u zelf een idee of andere bijzondere wensen, neem gerust contact op. Maandag tot en met vrijdag van 900: uur tot 2300: uur. Adres: Bongerd 2 A, 2906 VK Capelle aan den IJssel.
Buurtcadeau: opknappen Buurthuis Oranje Fonds brengt ons bij elkaar.
We zijn er voor iedereen die bij wil dragen aan de sociale verbinding in Nederland en in het Caribische deel van het Koninkrijk. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn ons beschermpaar. Over het Oranje Fonds. Bestuur en commissies. Vermogens en beleggingsbeleid. Downloads en logo's.' Home Buurtcadeau: opknappen Buurthuis. Buurtcadeau: opknappen Buurthuis.
HCC Zuid-Holland.
Flight Simulator, Train Sim, Foto-Video, 3D, Genealogie, Windows, Apple, Android, Linux, en Programmeren. Vragen en opmerkingen aan het bestuur kunnen via de contactformulieren ingestuurd worden. Voor onze locaties kijk je hier. Voor meer informatie kun je terecht op onze website: zuid-holland.hcc.nl. Locaties in de regio Zuid-Holland. Capelle a/d IJssel. 2903 LJ Capelle aan den IJssel.
Welkom bij de Trefhoek.
Kom dus regelmatig terug voor nieuwe activiteiten. Wilt u zelf iets organiseren in ons buurthuis ten behoeven van de wijk. Neem eens contact op met de leiding van het buurthuis. Stichting Buurtcentra Oostgaarde. 2905 TW Capelle aan den IJssel. Telefoon: 010 4519616.
Buurthuis t Klavier Capelle a/d IJssel.
start in Buurthuis t Klavier weer een nieuwe cursus Spaans voor beginners. Deze cursus omvat 10 lessen van ieder anderhalf uur en beginnen om 20.30 uur in t Klavier, Gong 4 in Capelle Schollevaar. Als lesmateriaal wordt gebruik gemaakt van de voor volwassenen ontworpen methode DIGA YO.
Buurthuis Capelle.
De leukste uitjes in Waalwijk! De stichting verzorgt in buurthuis Capelle allerlei activiteiten. Vaste activiteiten zijn.: disco voor de jeugd. Buurthuis Capelle Schoolstraat 32 5161ZD Sprang-Capelle 0416531522. Volg ons op social media. Blijf op de hoogte. Zoek een ander UITpunt.
Wat is er te doen? Welzijn Capelle.
De website biedt een compleet overzicht van wat er voor wie te doen is in Capelle. Iedereen die een activiteit organiseert kan eenvoudig een account aanmaken op de site en de activiteit plaatsen. Bezoekers van de website kunnen zoeken op datum, wijk en doelgroep. Ieder vindt zn activiteit. Capellenaren vinden eenvoudig een passende activiteit voor de gezelligheid zoals koffieochtenden in een buurthuis.

Contacteer ons