feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Meer resultaten voor buurthuis de wel

buurthuis de wel
Openingstijden van Buurthuis De Wel in Capelle Aan Den Ijssel Pagina 3/16.
153 Buurthuis De Wel vestigingen gevonden in Capelle Aan Den Ijssel. U zocht: Buurthuis De Wel in Capelle Aan Den Ijssel. Hulp nodig met het vinden van Buurthuis De Wel in Capelle Aan Den Ijssel? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822.
Sportclub SVI: van clubhuis naar buurthuis initiatiefrijk.
We hebben rondgekeken en zijn geïnspireerd geraakt door een clubhuis in het Laakkwartier in Den Haag, dat een succesvolle transitie maakte naar buurthuis. Dat wilden wij ook. Bijdrage Stimuleringsfonds Initiatiefrijk Zwolle. SVI organiseerde een brainstormsessie met maatschappelijk partners uit de wijk, waaronder Travers, WijZ, fysiotherapeuten en het sociaal wijkteam. Het idee ontstond om overdag meer beweegactiviteiten voor ouderen en jongeren te organiseren. Er kwam een KidsCourt en een beweegtuin met elf fitnesstoestellen. Ondertussen wordt het clubhuis verbouwd, zodat er verhuurbare ruimtes komen voor onder meer vergaderingen, een bso en een huiswerkinstituut. Er komt plek voor een biljart en de keuken wordt aangepast, zodat kinderen een boterham kunnen eten voor het sporten. Ook wordt het pand geschikt gemaakt voor mindervaliden. Dat wordt deels betaald door de bijdrage van 15.000 euro uit het Stimuleringsfonds Initiatiefrijk Zwolle. In de basis zijn wij een sportvereniging, zegt Velthuis. De gemeente kan geen maatschappelijk probleem er is steeds minder verbinding in de wijk bij ons neerleggen, maar wij willen wel faciliteren bij de oplossing daarvan.
Buurthuis de Wel NLvoorelkaar.
Profiel van Buurthuis de Wel. Buurthuis de Wel. Toon telefoonnummer 0651362384 E-mail. Toon e-mailadres alfred@de-wel.nl Vestigingplaats. Veiligheid boven alles. Log in of registreer! Uit veiligheidsoverwegingen wordt het telefoonnummer alleen getoond aan ingelogde gebruikers. Log in of registreer om het telefoonnummer te zien.
Wijkcentrum Welwonen.nu Voel je wel.
wel in enkhuizen. klachten en geschillen. werken bij welwonen. stichting voor effies. de bonte veer. in de wijk. vrijdag sportavond 12-16 jr. de bonte veer. In het wijkcentrum van de Bonte Veer organiseren onze medewerkers en vrijwilligers wekelijks diverse sociaal-culturele activiteiten.
Home.
In de jaren 90 veranderde de naam in Buurtvereniging Het Dijkhuis. De buurtvereniging organiseert allerlei activiteiten in en rond ons buurthuis. Zo kun je er om de week darten, iedere week op dinsdag sporten, organiseren we een groot Sinterklaasfeest voor de kleintjes, en organiseren we nog meer activiteiten voor groot en klein in onze buurt. Ook is Het Dijkhuis te huur voor feesten en partijen. Tevens is er een commissie leefomgeving die zich inzet voor de leefbaarheid in onze buurt. Er is in 2016 een hoop werk verzet aan de binnenkant van ons Dijkhuis. Een club enthousiaste vrijwilligers heeft het Dijkhuis van een compleet nieuwe look voorzien. Dank voor jullie geweldige inzet! Nu de binnenkant nagenoeg klaar is, is het tijd om met de buitenkant aan de slag te gaan. Onze creatievelingen Annemarie en Daan hebben mooie plannen! Onze Peter Klijn is nog steeds bezig met de oprichting van een Repair Café. Bent u handig en lijkt het u leuk om een paar keer per jaar samen buurtgenoten te helpen met een kleine reparatie, problemen met een computer of misschien wel snoeitips voor de tuin, laat het ons dan weten!
Buurthuis de Wel Vrijwilligersvacaturebank.nl.
Buurthuis de Wel beheert het Huis van de Wijk in Schenkel. Als vrijwilligers zetten wij activiteiten op, verhuren we ruimtes. Vacatures bij Buurthuis de Wel. Buurthuis de Wel zoekt een Penningmeester. Uitdagend omdat het niet alleen over geld gaat, maar ook over het creëren van mogelijkheden voor de buurtbewoners van Schenkel.
Welschap Welzijn, actief n in de buurt!
De nieuwe jaarfolder van Welschap Welzijn is uit. De folder geeft een overzicht waarvoor bewoners van Heemskerk bij de welzijnsorganisatie terecht kunnen. Wij organiseren brede schoolactiviteiten op wens van de basisscholen; er zijn activiteiten per basisschool en activiteiten Heemskerk breed gericht op talenten van kinderen.
Huren van ruimtes Buurthuis de Wel.
Bij het Buurthuis De Wel zorgen wij ervoor dat uw activiteit een succes wordt, onze organisatie is goed geregeld en wij beschikken over faciliteiten die u kunnen ondersteunen bij uw activiteit. Onze bar wordt volledig door onszelf verzorgd, zodat we alles goed in de gaten kunnen houden.

Contacteer ons