feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Resultaten voor buurthuis emmeloord

buurthuis emmeloord
Buurthuis Espelervaart Emmeloord Startpagina Facebook.
Nieuw account maken. Bekijk meer van Buurthuis Espelervaart Emmeloord op Facebook. Nieuw account maken. INFO BUURTHUIS ESPELERVAART EMMELOORD. Buurthuis Espelervaart, een thuis voor iedereen. Wat voor ons als team belangrijk is is dat iedereen zich bij ons thuis moet kunnen voelen.
Leger des Heils Emmeloord Over Buitenpost Emmeloord.
Het doel van de ontmoetingen is om mensen verder op weg te helpen met hun geestelijk leven en het belang van de onderlinge ontmoeting te laten ervaren. Tijdens de ontmoetingen staat de Heere Jezus centraal. De eerste jaren kwam men samen in Buurthuis Espelervaart in Emmeloord.
Erven Buurthuis Stichting De in Emmeloord De Telefoongids.
Persoonlijke hulp nodig? Bel 1819 nummerinformatie 100ct/min. Vereniging En Stichting in Emmeloord. Erven Buurthuis Stichting De. Eigenaar van dit bedrijf. Erven Buurthuis Stichting De in Emmeloord. Vereniging en stichting. Amstelland 2, 8302NM, Emmeloord. Beoordeel dit bedrijf. Erven Buurthuis Stichting De.
Woensdagavond, 14 februari 19.30. Hoor en wederhooravond PvdA-NOP in buurthuis Espelervaart PvdA Noordoostpolder.
over de volgende onderwerpen: diefstal en inbraak, eenzaamheid, Nederlandse taal, huisvesting, rol van het buurthuis. Het is aan de inwoners om ook andere onderwerpen aan te snijden. Zo wil de PvdA-NOP in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen ook van inwoners Espelervaart weten zij vinden van wonen in hun wijk, Emmeloord of gemeente en wat er goed gaat en wat er veranderd moet worden.
EchtEmmeloord.
Iedereen is van harte welkom.Ons buurthuis is te vinden aan de Atlantischestraat 18 Emmeloord. Heeft u vragen dan zijn wij bereikbaar via 0527 795773. Neem ook u buren mee! 19-12: Warme lunch in buurthuis Espelervaart 19-12: Warme lunch in buurthuis Espelervaart.
Buurthuizen Emmeloord doen het goed Noordoostpolder.
Nieuws.nl brengt sinds 2002 het Nederlandse nieuws, landelijk en lokaal uit jouw eigen gemeente. Buurthuizen Emmeloord doen het goed. Gemeente Noordoostpolder houdt de buurthuizen in Emmeloord in eigendom. Vier jaar geleden stond de toekomst. Andries Poppe, buurthuis. Deze site gebruikt cookies.
Emmeloord Yolanda's' Eetcafé in buurthuis Espelervaart De Noordoostpolder.
1156: Van Mourik vertrekt na 10 jaar, en dat wordt wennen. Yolanda's' Eetcafé in buurthuis Espelervaart. 13 januari 2018 13 maart 2018. In buurthuis Espelervaart aan de Atlantischestraat 18 in Emmeloord is vrijdag 19 januari een warme maaltijd van Yolanda's' eetcafé.
EHBO Cursus in Emmeloord Eerste Hulp Groep.
Opzoek naar een EHBO cursus in Emmeloord? De Eerste Hulp Groep verzorgt regelmatig EHBO cursussen in Emmeloord en omgeving. Onze EHBO cursussen zijn officieel erkend en worden veelal vergoed door de zorgverzekering. Ook verzorgen wij EHBO cursussen in Emmeloord op locatie, bijvoorbeeld bij jou thuis, op het werk of bij de sportvereniging.

Contacteer ons