feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Op zoek naar buurthuis?

buurthuis
Buurthuis de wachter.
Na aankomst volgde een rondje door de wijk waarna we in het buurthuis aankwamen. In het buurthuis vierden we het Sinterklaasfeest in 2 groepen en zorgen we ervoor dat alle kinderen blij en voldaan naar huis gingen. Een optreden van Samba Salad was erg geslaagd.
De Mussen.
Home Buurthuis Oud Overdie.
Zo is het buurthuis ook een veilige omgeving voor de kinderen en jongeren onder ons. dit zijn wij. Als buurthuis hebben wij uiteraard ook een sociaal maatschappelijke functie en bieden wij de ruimte voor mensen die hulpbehoevend zijn of die met vragen zitten over bepaalde kwesties.
Buurthuis Anansi Swazoom.
Buurthuis Anansi Daalwijkdreef 11 Amsterdam-Zuidoost Activiteiten. Adres Daalwijkdreef 11 Amsterdam-Zuidoost Nederland. G4C Worshipdancers, Danszaal, meiden 14 18 dec 1800: 2000.: Girls in Control, Meidenruimte meiden 14 18 dec 1800: 2000.: Inloop, Jongerenruimte Anansi 18 dec 1800: 2000.: Buurtgenoten, Grote Zaal Anansi 18 dec 1930: 2130.:
Buurthuis Ommerkanaal.
buurthuis laag te houden zodat het ook voor kleine groepen mogelijk is gebruik te maken van ons buurthuis. Iedere donateur met een goed initiatief voor een bepaalde activiteit kan contact opnemen met de beheerder om de. mogelijkheden te bekijken tot het opstarten hiervan.
Buurthuis Gein Leef en leer!
Naar de website. Maandag en dinsdag 09.00 12.30 uur. Jaarlijks is er in buurtHuis Gein een terugkerende basis taalles. In Gein is dat twee dagdelen in de ochtend. Ook is er hulp voor cursisten die zich voorbereiden op het NT2 inburgeringexamen.
Activiteiten Buurthuis De Brug ISZ De Brug.
Er vinden wekelijks wisselende activiteiten plaats op het gebied van creativiteit, gezelligheid, uitleen van boeken, samen eten en zelf zorg. Klik hier voor meer informatie over Buurthuis De Brug. Activiteiten Buurthuis De Brug. Het actuele overzicht van activiteiten in Buurthuis De Brug vindt u hieronder en op www.buurthuisdebrug.com.
Buurthuis Zuidoostbeemster.
Zoals altijd hoeft de Sint niet alles zelf te regelen.; hij weet zich verzekerd van de hulp van mensen van speeltuinvereniging de Spelemei en van vele andere vrijwilligers! Alle kinderen zijn van harte welkom op Sints receptie in de gymzaal van het buurthuis.

Contacteer ons