feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Meer resultaten voor buurthuis amstelveen

buurthuis amstelveen
Wijkcentrum Alleman in Amstelveen Participe Amstelland.
Overzicht activiteiten komende week. Den Bloeyenden Wijngaerdt 1, 1183 JM Amstelveen. Wijkcentrum Alleman heeft een karakteristieke uitstraling en beschikt over verschillende zalen. Hier kan je mee doen aan activiteiten of zelf iets organiseren. Naast het centrum ligt een vrij te gebruiken jeu de boulesbaan.
Wijkcentrum De Bolder, Amstelveen.
Het wijkcentrum Regio Midden van de Stichting Cardanus in Groenhof: De" Bolder. Begin 2001 zijn vijf Amstelveense welzijnsorganisaties gaan samenwerken in één nieuwe organisatie onder de nieuwe naam: Stichting Cardanus. SKWA, Opbouwwerk Amstelveen, Ontmoetingscentrum Waardhuizen / Middenhoven De Meent, Stichting Werk, Emancipatiecentrum Het Vrouwenhuis.
Feestlocatie in Amstelveen? Alle feestlocaties in Amstelveen vind je op DNLS.
Informeer bij de feestlocatie in Amstelveen naar de mogelijkheden. U kunt contact opnemen met de feestlocatie in Amstelveen door te bellen of door gebruik te maken van onze aanvraagformulieren. In beide gevallen komt u direct in contact met de locatie zelf.
Website van wijkplatform Elsrijk Amstelveen.
Giften zijn welkom op ING betaalrekening 3024360, t.n.v. Stichting BelKlus Amstelveen te Amstelveen. De Belastingdienst heeft de Stichting aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende instelling ANBI zodat uw gift in principe aftrekbaar is. Wijkplatform Elsrijk Made by VermeerTech.nl Copyright, 2018.
Home.
Kosten: 35voor rijbewijs A/B/E en 55 voor rijbewijs C/D/E en taxipas. Van Riebeeckweg 50 naast woonzorgcentrum Gooiers Erf. 2e donderdag van de maand. Tel: 0613031321 / 0653283964 windgassen123@kpnmail.nl. Kosten: 35 voor rijbewijs A/B/E en 55 voor rijbewijs C/D/E en taxipas. Buurthuis De Musketon.
Wijkcentrum De Bolder in Amstelveen Participe Amstelland.
Groenhof 140, 1186 EX Amstelveen. Wijkcentrum De Bolder ligt naast het Winkelcentrum Groenhof. In het centrum kan je gebruik maken van diverse zalen om mee te doen aan activiteiten of zelf iets te organiseren. In De Bolder is een gezellige ontmoetingsruimte met een bar en biljart.
Mindfull art start op 17 maart bij Wijkcentrum Alleman in Amstelveen De Kraanvogel.
Mindfull art start op 17 maart bij Wijkcentrum Alleman in Amstelveen. Op 17 maart start bij het Inloopcentrum in Wijkcentrum Allemaal in Amstelveen Mindfull art. Deze workshopserie bestaat uit acht ochtenden waarin beeldend wordt gewerkt met verhoogde concentratie, een stil hoofd en innerlijke rust.
Home Villa Randwijck.
tijd: 09.00-17.00 uur. In het café de Villa kan je je buurtgenoten ontmoeten en genieten van een goed kopje koffie. Villa Randwijck maakt koffie van vers gebrande en gemalen koffiebonen van het Hoofdkwartier, dé koffiebranderij van Amstelveen. 18/12/2018 1100: 1300.:

Contacteer ons