feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Meer resultaten voor buurthuis amsterdam zuidoost

buurthuis amsterdam zuidoost
Leslocaties Amsterdam Zuidoost Dé muziekschool in Almere en Amsterdam Zuidoost jouwinfo@yourmusiqskool.nl 0363001063.
Vanaf april 2016 bieden wij i.s.m. PBAZO diverse muzieklessen in Amsterdam Zuidoost zoals drumles, gitaarles, piano en zangles. U kunt dan terecht in de volgende buurthuizen. Heeft uw kind een stadspas? Dan kunt u wellicht gebruik maken van onze Stadspas. U kunt nu alvast een gratis proefles aanvragen! tot 18 jaar is de proefles gratis, daarboven kost de proefles 1000, voor de StadspasKennismakingscursus is er geen proefles mogelijk. Anansi Gein Holendrecht. Buurthuis Anansi Daalwijkdreef 11 1102 RN Amsterdam ZO 020 3030 910. Buurthuis Gein Wisseloord 83 1107 NB Amsterdam ZO 020 3030 940.
Beheerder voor culturele buurthuizen gezocht in Amsterdam Zuidoost.
Onze opdrachtgever beheert in opdracht van stadsdeel Amsterdam Zuidoost vier buurthuizen in kwetsbare wijken en een cultureel business center waar de focus vooral ligt op jongerenactiviteiten en evenementen. Naast zakelijke activiteiten op het gebied van kantoor en zaalgebruik, worden in de vijf panden continu activiteiten en evenementen georganiseerd voor en door bewoners, jongeren, non-profit organisaties, commerciële partijen en gemeentelijke Amsterdamse organisaties. De beheerder werkt nauw samen met het team programmering en planning.; Het inspireert je om een bijdrage te leveren aan een gebouw waar beleidsmatig gewerkt wordt aan het organiseren van activiteiten voor bewoners jong en oud en amateuristische en professionele partijen.; Er worden door de stichting zelf inkomsten gegenereerd naast het verkrijgen van subsidie.; Je bent verantwoordelijk voor een goed verzorgd en onderhouden gebouw. Technische dienstverlening en schoonmaak zijn professioneel uitbesteed.; Je draagt bij aan goed gebouwenbeheer en het begeleiden van directe collegas en externe partijen zodat een productie goed tot stand komt. Energiek, inventief en verantwoordelijk persoon die van nature over leidinggevende vaardigheden beschikt.; Ervaring in het beheren van een buurthuis of vergelijkbaar gebouw.;
Podium ZO! Zaal huren in Amsterdam Zuidoost?
uiterst geschikt als dynamische ontmoetingsplaats waar uiteenlopende activiteiten plaatsvinden gericht op ontmoeting van de buurt. Zo vinden er bij ons cursussen, kookworkshops, inloopbijeenkomsten, bewonersinitiatieven, vergaderingen, voorlichting en netwerkbijeenkomsten of andersoortige bijeenkomsten plaats. is open op maandag t/m vrijdag van 0900-2200: uur.
BuurtHuizen Zuidoost DOEN BuurtHuizen Anansi.
Your MusiqSkool Muziekles. Wat Kook Je. Ontbijt voor 15, euro. Begeleid oefenen op de computer. Maaltijdservice Sophia Hiwat. Heren zang en dans. Veel gestelde vragen. Bekijk hier onze tarieven voor ruimtegebruik. BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost.
Buurthuis NoLIMIT Zuidoost CIVIC AMSTERDAM.
Werken bij Civic Amsterdam? Home Buurthuis NoLIMIT Zuidoost. Bekijk op grote kaart. Buurthuis NoLIMIT Zuidoost. 1103 BG Amsterdam. 06 21 47 98 53. Vanuit Buurthuis NoLIMIT zet POZO zich in voor participatie en opbouwwerk in Amsterdam Zuidoost. Direct naar meer informatie over POZO.
BuurtHuizen Zuidoost DOEN Leeftijden 23 Volwassenen.
vr 21 dec 15.30-23.00. Ontbijt voor 15, euro. ma 20.00-22.00 even wkn. NAKS Kulturu Posu. Moderne dans Senioren. do 13.30-15.30 1e3e vd mnd. Veel gestelde vragen. Bekijk hier onze tarieven voor ruimtegebruik. BuurtHuizen Zuidoost is onderdeel van PBAZO Stichting Programmabureau Amsterdam Zuidoost.
Venserpolder Amsterdam Wikipedia.
De Venserpolder bestaat uit ongeveer 5000 woningen in middelhoge blokken met portiekwoningen van maximaal vier of vijf woonlagen gelegen om binnentuinen aan lange boomrijke lanen en omgeven door waterpartijen. De wijk werd begin jaren tachtig van de twintigste eeuw als laatste van de woonwijken in Amsterdam Zuidoost gebouwd. Drie gedeelten van de wijk worden door kanaalvorminge waterpatijen van elkaar gescheiden en door voetgangers en fietsersbruggen met elkaar verbonden. De binnentuinen zijn toegankelijk door ruime onderdoorgangen, ze zijn meestal lommerrijk en ingericht met speelveldjes, nutstuinen of siertuinen. De beganegrondwoningen hebben aan de achterzijde vaak privétuintjes. Tevens staan er sinds 2005 vijf appartementencomplexen van acht woonlagen hoog aan de Anna Blamansingel. De buurt grenst aan de wijk Bijlmermeer en aan het dorp Duivendrecht behorend tot de gemeente Ouder-Amstel. De bevolking komt uit alle delen van de wereld. In de wijk bevindt zich ook een locatie voor enkele woonwagens. De straatnamen zijn afgeleid van schrijversnamen zoals Bertolt Brecht, Boenin, Barbusse, Dickens, Andersen, Bernard Shaw, Dostojevski en Charlotte Brontë. Openbare voorzieningen in de buurt bestaan uit. Buurthuis het" Spinnewiel" aan de Dickenslaan 173, met onder andere spreekuur met de buurtregisseur.
Buurthuis reigersbos Amsterdam Zuidoost Pagina 2/2 Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Buurthuis reigersbos Amsterdam Zuidoost. Buurthuis reigersbos in Amsterdam Zuidoost resultaten 21 27 getoond van 27. U zocht: Buurthuis Reigersbos in Amsterdam Zuidoost. Hulp nodig met het vinden van Buurthuis Reigersbos in Amsterdam Zuidoost? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822.

Contacteer ons