feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Meer resultaten voor buurthuis de havelaar

buurthuis de havelaar
Inloopspreekuren Oud-West in de Klinker en de Havelaar jekuntmeer.nl.
22-10-2018 Fietsles voor vrouwen. Inloopspreekuren Oud-West in de Klinker en de Havelaar. Amsterdam, maandag 14 september 2015. Elke maandagochtend is er van 1000: uur tot 1200: uur Inloop de Klinker. In deze inloop kun je terecht met vragen over uw administratie.
Stichting Volksbond Amsterdam Gitaarles in Buurtkamer Kostelijk.
Antonio zet zich als vrijwilliger in voor de Volksbond en brengt zijn muziekkennis en enthousiasme over tijdens de gitaarlessen in Buurtkamer Kostelijk en bij het inloopkoor in Buurthuis de Havelaar. Wat raakt je in het vrijwilligerswerk dat je doet: Doordat ik geruime tijd geleden al gestart ben met het geven van gitaarles bij Buurtkamer Kostelijk werd ik gevraagd om het inloopkoor te begeleiden in Buurthuis de Havelaar met mijn gitaar.
Sociaal Wijkteam De Havelaar Combiwel.
Sociaal Wijkteam De Havelaar. Douwes Dekkerstraat 2. 1053 SX Amsterdam. 020 689 07 11. Samen werken aan Welzijn in West. Bewoners van West maken samen de wijk. De Sociale Wijkteams van de ABC Alliantie helpen buurtbewoners activiteiten en cursussen op te zetten en koppelen vrijwilligers aan leuke klussen.
Verbouwingsplannen Buurtcentrum de Havelaar jekuntmeer.nl.
Buurtbewoners kunnen die avond concrete ideeën en activiteiten voordragen die kunnen leiden tot intensiever gebruik van het buurtcentrum. Buurtcentrum De Havelaar is één van de vier buurtcentra van welzijnslocaties in Amsterdam West. ABC heeft volgens offerte de taak op zich genomen om hier een goed functionerend Huis van de Wijk te realiseren.
Foodcoop Amsterdam.
Het is een voedselcoöperatie; een sociaal en veelal biologisch alternatief voor de supermarkt en andere gangbare consumptieplaatsen. Elke twee weken organiseren we een Coöpdag in buurtcentrum De Havelaar in Oud-West waarop onze leden de door hen bestelde boodschappen kunnen ophalen.
Nieuws VrouwenAcademie West.
23-09-2014 Wandeltour in Oud West De Vrouwenacademie West VAW organiseerde op 4 september een tocht langs diverse aangesloten instanties die zich inzetten voor de belangen van vrouwen. Aan bod kwamen naast Huis van de Wijk de Havelaar, Buurthuis de Klinker, Wijksteunpunt Lees meer.
Borgerstraat Cordaan.
Activiteiten kunt u meedoen in buurthuis De Havelaar. In verzorgingshuis De Klinker zijn er activiteiten op zondag. Een persoonlijk begeleider helpt u bij woonzaken. U kunt ook begeleiding krijgen bij het onderhouden van sociale contacten of het vinden van werk.
Buurtcentrum De Havelaar I amsterdam.
Bestel je I amsterdam City Card. Alle culturele locaties. Buurtcentrum De Havelaar. Buurtcentrum De Havelaar. Buurtcentrum in Amsterdam-West waar je o.a. jeugdtheatervoorstellingen kunt bezoeken. Deel deze pagina Print. Buurtcentrum De Havelaar., Douwes Dekkerstraat 2., 1053 SX AMSTERDAM. Plan je route.

Contacteer ons