feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Zoeken naar buurthuis delft

buurthuis delft
Wijkcentrum Delft Noord Brasserskade SPORTFONDSEN WELZIJN DELFT.
Wijkcentrum Delft Noord Brasserskade. 2612 CB Delft. Tel: 06 14315857. Wijkcentrum Delft Noord aan de Brasserskade is het meest noordelijk gelegen wijkcentrum in de wijk Vrijeban. Het adres is Brasserskade 77, 2612 CB Delft. Te reserveren ruimtes bij Wijkcentrum Delft Noord.:
Learning Dutch in Delft Delft MaMa.
Sometimes I had to pretend I didnt speak English to force them speak Dutch to me! I am following now a course in Delft, run by a private teacher in a buurthuis and I like it, we talk a lot and thats what in the end you need to learn a language!
DOEL Lekker Bezig Delft.
Op deze locatie is onder andere onze vervoersdienst gevestigd, met de DELFT CITY SHUTTLE, maar je kunt er ook inpakwerkzaamheden doen, werken met textiel, webdesign en DTP, repro, in de beautysalon, sporten of buiten werken in de tuin en bij de kleinveeboerderij.
Ontmoetingscentrum Vermeertoren Pieter van Foreest.
Foto en video. In de levendige wijk Voordijkshoorn in Delft bevindt zich in het gezondheidscentrum Vermeertoren, het ontmoetingscentrum voor ouderen en hun mantelzorgers. Het ontmoetingscentrum Vermeertoren ligt centraal in de wijk. In samenwerking met de huisartsen, fysiotherapie, startpunt Wonen, Zorg en Welzijn, Careyn en het buurthuis de Parel biedt het ontmoetingscentrum een breed aanbod voor jong en oud geconcentreerd in één centrum.
Wijkcentrum Het Buitenhuis Zoek Boek.
Wijkcentrum Het Buitenhuis. 2625 RE Delft. Het wijkcentrum Buitenhuis ligt in de wijk Buitenhof. Buitenhof is een ruim opgezette en groene wijk. De wijk biedt veel speelplekken en sportveldjes voor de jeugd. Maar ook veel ouderen wonen met plezier in de wijk.
Home Page Speeltuin Bomenwijk Delft.
Het betreft een winnend ontwerp van een internationaal ontwerpwedstrijd van ProFit in samenwerking met de gemeente en TU-Delft en bestaat uit een zevental palen met aanraakgevoelige LED-schermen. De MEMO is ontwikkeld door Yalp, die ook de oranje geluidsboog Sona leverde. 2018 Speeltuin Bomenwijk Delft.
Buurthuis Het Voorhof.
Buurthuis feestelijk heropend. Vrijdag 10 november is het buurthuis feestelijk heropend. Kijk hier voor de foto-impressie. Op zaterdag 23 september was de jaarlijkse burendag. Hier vindt u een paar foto's' van deze dag. In de zomer is ons buurthuis verbouwd.
HCCSeniorenAcademie Delft.
dinsdag 27 juni van 1330: tot 1600: Herhaling/ vrij onderwerp/ Geen bijeenkomst. dinsdag 25 juli van 1330: tot 1600: GEEN BIJEENKOMST. dinsdag 22 augustus van 1330: tot 1600: Herhaling/ vrij onderwerp/ Geen bijeenkomst. Locatie Buurthuis De Wippolder. 2628 JN, Delft.

Contacteer ons