feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Resultaten voor buurthuis amsterdam centrum

buurthuis amsterdam centrum
Argan Stichting Argan, maatschappelijk betrokken.
Argan is in 1992 opgericht vanuit de Marokkaanse gemeenschap in Amsterdam. Aanvankelijk begon Argan als een klein buurtcentrum dat zich richtte op de jongeren uit de nabije omgeving. In de loop der jaren heeft Argan zich ontplooid tot een centrum op stedelijk niveau, dat Amsterdammers een breed en aansprekend programma biedt dat aansluit op maatschappelijke themas en de actualiteiten.
Buurtcentrum Holendrecht Resto VanHarte.
Resto VanHarte biedt mensen de kans om weer mee te doen. Ga naar http//webshop.restovanharte.nl: en bestel nu uw kersthartjes. Resto VanHarte in Amsterdam is een sociaal buurtrestaurant. In Buurtcentrum Holendrecht genieten buurtgenoten samen van een betaalbaar, goed en gezond driegangendiner.
Wijkcentrum De Pijp: Wijkcentrum De Pijp.
Wil je zelf aan de slag in de buurt? Loop vooral even binnen! Dat kan van maandag tot en met donderdag van 10 tot 17 uur. Zoek in de website. 2017 Wijkcentrum De Pijp. Wij zijn verhuisd.: Tweede van der Helststraat 66. 1072 PG Amsterdam.
De Brink Wijkcentrum De Brink.
Dan kun je er nog eentje het Wijkcentrum De Brink komen ophalen. Lever het inschrijfformulier per kind samen met de startbijdrage in een envelop in bij jouw juf of meester liefst vòòr de kerstvakantie, maar uiterlijk op woensdag 9 januari 2019.
Actief Computer Centrum Amsterdam.
Actief Computer Centrum Amsterdam. Het Actief Computer Centrum is opgericht door enthousiaste vrijwilligers. We hebben een vestiging in Amsterdam-Noord én Amsterdam-West, waar ervaren vrijwillige docenten computercursussen en/of workshops geven. In de lokalen treft u moderne computers aan die zijn voorzien van goede printers en scanners.
Buurtcentrum De Driehoek LSA.
Aandachtswijken, Buurthuis / wijkhuis, Eenzaamheid, Lokaal samenspel, Ontmoeten, Welzijn, West. Buurtcentrum De Driehoek is een eigentijds klassiek buurthuis: centrum voor ontmoeting met een duidelijke sociale functie. Hier geen culturele ambitie, en ze willen geen bewonersbedrijf worden, of zalenverhuurbedrijf zijn. Wij willen een plek zijn voor ontmoeting en activiteiten, speciaal voor de kwetsbare bewoners in onze buurt en omgeving. De buurt waarin het buurtcentrum staat is het Blauwe Zand, een arbeiderswijk in Amsterdam Noord.
Home.
Via deze link Rapportage gebruikersonderzoek kunt u het resultaat inzien en downloaden van het gebruikersonderzoek van de stichting Welzijn, Ontmoeting en Ondersteuning Rivierenbuurt WOOR naar de gebruikers van het Huis van de Wijk Rivierenbuurt in de Rijnstraat 115 nu Pres. Kennedylaan 142 in Amsterdam.
Goodwillcentra Amsterdam Bij Bosshardt.
Tevens wordt er veel gebruik gemaakt van vrijwilligers. hierdoor is het mogelijk allerlei activiteiten te organiseren voor de buurt. Bij Bosshardt Onderzoeksrapport.pdf Contact. Bij Bosshardt Noord. 1025 TD Amsterdam. Bij Bosshardt Zuidoost. 1104 SE Amsterdam Z.O. Bij Bosshardt Centrum. Oudezijds Voorburgwal 14.

Contacteer ons