feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Meer resultaten voor buurthuis amsterdam oost

buurthuis amsterdam oost
Wijkservicepunt Hoekhuis ZGAO.
Elke 1e dinsdag van de maand van 12.00 tot 13.00 uur is de wijkverpleegkundige van Zorggroep Amsterdam Oost aanwezig. Deze informeert u over thuiszorg en verwijst u zo nodig door naar andere instanties. 1097 SC AMSTERDAM. Telefoon: 020 462 33 53.
Volksuniversiteit Amsterdam.
EI and IJ sound the same in Dutch, but an ei is an egg and the IJ is a river. Join our language course and find out Y! Volksuniversiteit Amsterdam offers a wide range of affordable Dutch courses on every level.
CreativeHaus.
Onze inspirerende ruimtes in Amsterdam Oost zijn te huur en halen het mooiste resultaat uit jouw bijeenkomst! Studio studio yoga theater. Wij verzorgen lessen in onze intieme studio's' waar elke danser of Yogi van jong tot oud, beroeps en amateur zich thuis voelt.
Buurthuis de Meevaart Geheugen van Oost.
Buurthuis de Meevaart. 17 januari 2014. De staf van Sinterklaas. Dit verhaal werd op 18 december 2013 verteld in het verhalencafé in. 22 juni 2005. Het lijkt alsof ze allemaal hetzelfde zijn, maar ik weet beter. Over de site. Geheugen van Amsterdam. Geheugen van Oost.
Huis van de Wijk Lydia.
U wordt uitgenodigd om in goed gezelschap te komen genieten van traditionele lekkernijen en een onbekende wereld van kruiden en specerijen te verkennen. De culturele dansgroep van 2pR zal die middag een voorbeeld geven van authentieke, traditionele klanken en dansen van de regio. Kijk ook op www.latocultuurcentrum.com Lees meer Lees minder. Lato Het Griekse cultuurcentrum van Amsterdam.
Activiteiten voor buurtbewoners A'dam' Oud-West.
Spreekuur Sociaal Loket gemeente Amsterdam. Het Sociaal Loket van de gemeente Amsterdam houdt elke dinsdag en dondermiddag van 13.30 16.30 uur spreekuur in het Huis van de Buurt De Klinker. Het Sociaal Loket wijst u de weg, bijvoorbeeld als u.:
Zaalverhuur Amsterdam Oost.
Elke eerste zondag van de maand is er van 10.00 tot 12.00 uur Krugerkroissant. Dan kunt u in de Krugerkamer of op ons zonnige terras in de tuin ontbijten met verse croissants, pannenkoeken, home made granola en nog veel meer lekkers.
HOME Blije Buren.
Vandalen halen buurtmarktkraam Oost overhoop. Kom morgen ook naar de Lenteborrel! Blije Buren op RTVNH. BIED RUIMTE AAN BEWONERSINITIATIEF ARCHITECTENBUURT. Ontmoeting 28 februari 2015. Teken de petitie. Buurthuis in Zeeburg moet mogelijk uit oud wachthuisje GVB. Ontruiming Amsterdams buurthuis dreigt. Buurthuis of kraakpand Amsterdam.

Contacteer ons