feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Resultaten voor buurthuis rotterdam zaalverhuur

buurthuis rotterdam zaalverhuur
Zaalverhuur Rotterdam Zaal huren Locaties.nl.
Minimalitisch Design 1. Zaalverhuur Rotterdam 165 locaties gevonden. Zalen in Rotterdam voor feesten, recepties en borrels vindt u op Locaties.nl. Bekijk, vergelijk en vind gemakkelijk de juiste zaal voor uw feest en huur de gewenste zaal. Locaties.nl helpt u om snel en gemakkelijk een geschikte zaal te vinden.
Sociale kaart Rotterdam Noorderbreedte Centrale Vestiging en Buurthuis Mozaïek.
Buurthuis Mozaïek organiseert verschillende activiteiten voor volwassenen, jongeren en kinderen uit de buurt. Hierdoor worden bewoners actief betrokken bij de buurt en wordt een brug geslagen tussen verschillende culturen en het bevordert de emancipatie, participatie en integratie. Het Kinderwerk en Jongerenwerk zijn speerpunten. Het aanbod bestaat uit recreatie, educatieve, sportieve en ondersteunende activiteiten.Kinderen met een meervoudige problematiek krijgen hierbij extra aandacht. Het activiteitencentrum is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur. Lees meer op https//www.noorderbreedte.nu/.: 4 tot 55 jaar. Schommelstraat 69 3035CG Rotterdam.
Home.
Iedere woensdagmiddag club vanaf 1330: uur. Iedere vrijdagavond van 1900: 2000: uur. Tel: 010-485 00 60 Fax: 010-486 19 92 Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Speeltuin vereniging Afrikaanderplein. 3007 GB Rotterdam.
Home Stichting Openhaard Uw ontmoetingscentrum.
Gallery Moederdag activiteit in Rotterdam en omgeving. Moederdag activiteit in Rotterdam en omgeving. Uw ontmoetingscentrum Stichting Openhaard heeft op 14 mei tijdens de Moederdag op verschillende locaties roos. Stichting Openhaard staat stil bij oorlogsslachtoffers. Gallery Stichting Openhaard staat stil bij oorlogsslachtoffers.
Zaal huren in Rotterdam Zaalhuren.net.
Zaal huren in Rotterdam voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Bekijk hieronder het uitgebreide overzicht van zalen in Rotterdam of kies voor een type zaal om te filteren. U kunt direct contact opnemen met de verhuurder. Bij Zaalhuren.net vindt u alles over zaalverhuur in Rotterdam.
Zalen of buurthuizen gezocht te Rotterdam! Marokko Community.
Ik wil een klein geboortefeestje geven maar ken niets in Rotterdam. waar in rotterdam. Ik ken wel een klein zaaltje buurthuis in rotterdam-zuid op de putsebocht. En nog ÃÃn ook in rotterdam-zuid ook een buurthuis met een pleintje en dat is bij sporthal/ De Dam Nijverheidstraat.
Zaalverhuur Dona Daria.
Projectondersteuning Organisatie conferenties. Projecten gemeente Rotterdam. Succes met actieve vrouwen. Keuzes en kansen. Arabic Bulgarian Chinese Simplified Dutch English German Hungarian Kurdish Kurmanji Persian Polish Russian Turkish. Dona Daria verhuurt een sfeervolle zaal in haar prachtige monumentale pand aan de Gerard Scholtenstraat te Rotterdam-Noord. De grote zaal op de begane grond is geschikt voor plenaire bijeenkomsten van 20 tot 80 personen. U heeft dan ook toegang tot onze keuken en mooie achtertuin. Op de eerste verdieping en derde verdieping zijn nog twee kleine workshop ruimtes beschikbaar tot maximaal 15 personen. Deze kleinere ruimtes zijn alleen te huren in combinatie met de huur van de grote zaal. De zalen zijn geschikt voor allerlei trainingen, vergaderingen of workshops. Er zijn verschillende opstellingen van tafels en stoelen mogelijk. Een beamer en audioapparatuur is aanwezig. Indien gewenst bieden we ook een koffie of luncharrangement. Deze worden persoonlijk met u afgestemd. Zaalverhuur is mogelijk per dag of dagdeel.
wmo radar wmo diensten.
Met plezier naar school Start Kinder Atelier DoeBiDoo Week van de opvoeding 2017. Krachtige burgers maken de wijk! Werk en ondernemen. Stagiaires en vrijwilligers. Intensief Case Management. Huis van de Wijk de Kip. 3011 RS Rotterdam. 010 485 58 98.

Contacteer ons