feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Op zoek naar buurthuis utrecht?

buurthuis utrecht
Met samenbeheer naar een buurthuis voor èn door de buurt Welzaam Utrecht.
jaarverslagen en werkplannen. Met samenbeheer naar een buurthuis voor èn door de buurt. Eind 2013 dreigde buurtcentrum De Schakel in Vleuten een zogenaamd sleutelpand te worden. Gebruikers van het buurtcentrum organiseerden zich in De Schakelraad om beheer in hun buurtcentrum te behouden. Sinds eind 2014 beheren de Schakelraad, de gemeente Utrecht en het sociaal beheer van Welzaam het buurtcentrum gezamenlijk in de zogenoemde Driehoek.
Buurthuis De Nieuwe Jutter Vóór en dóór de buurt!
Het buurthuis vóór en dóór de buurt! Ben je buurtbewoner? Kom gerust eens bij ons langs! Leuke ideeën zijn natuurlijk altijd welkom! Start je eigen activiteit en doe mee in je eigen buurthuis. De Nieuwe Jutter is een rolstoelvriendelijk buurthuis!
Volksuniversiteit Utrecht.
U houdt van koken of bakken, maar u zou graag nog wat extra kennis opdoen zodat u in het vervolg de lekkerste gerechten kunt maken? Kijk dan eens naar een leuke culinaire workshop van Volksuniversiteit Utrecht en verbeter uw culinaire vaardigheden!
Reserveren buurtcentra Beschikbaarheid.
Buurthuis Rosa Activiteitenruimte 1 was Leslokaal. Buurthuis Rosa Activiteitenruimte 2 was Comp.lokaal. Buurthuis Rosa Activiteitenruimte 3 was Naailokaal. Buurthuis Rosa Activiteitenruimte 4. Buurthuis Rosa Activiteitenruimte 6 was Beweeglokaal. Buurthuis Rosa Grote Zaal GZ. Buurthuis Rosa GZ-Activiteitenruimte achter. Buurthuis Rosa GZ-Huiskamer voor.
Huiswerkbegeleiding Taalschool Utrecht Basisschool voor nieuwkomers.
Buurtcentrum de Pijler. Buurtcentrum de Schakel. bijles Het Zand, taalles, bijles aan basisschoolleerlingen op de maandag van 1530: 1730.: vanuit Turkse organisatie. sociaal beheerder buurtcentrum de schakel. Terug naar de sociale kaart van Utrecht. Contact Taalschool Utrecht. 3551 BR Utrecht.
Welzijn in de wijk Gemeente Utrecht.
Dit betekent dat de huidige 5 sociaal makelorganisaties zie hierboven per 1 januari 2019 hun werk overdragen aan DOCK. In alle wijken van de stad zijn speeltuinen te vinden. Bekijk de adressen en openingstijden van de speeltuinen in Utrecht. Hulp en contact Welzijn in de wijk.
BuurtBuik Voedsel Verbindt.
Iedere zondag rond 1300.: Utrecht: Buurthuis de Boog. Gambiadreef 60, 3564 ES Utrecht. Iedere zaterdag rond 13.00. Opening 17 februari. Eindhoven in ontwikkeling. Doe mee als vrijwilliger. BuurtBuik draait op de inzet van talloze enthousiaste en bevlogen vrijwilligers. Zij hangen boven de pannen in de keuken van het buurthuis en voorzien de gasten van een warme maaltijd.
Wijkco Volledig overzicht.
Buurthuis De Leeuw Huizen van de buurt Huizen van de Buurt. Wies Kool Openbare log Nov 1, 2018 1459.: Basisschool de Fakkel houdt vrijdag 2 november van 14.30-16.30 uur een kinderkunstroute door de buurt! De Leeuw is onderdeel van de route, leerlingen hebben mooie kunstwerken gemaakt die zij in de ruimtes boven presenteren. Ook is er dans en muziek. Mede mogelijk gemaakt door Wijkco Utrecht Noordoost.

Contacteer ons