feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Op zoek naar buurthuis zaandam?

buurthuis zaandam
Roland van Braam: SP Zaanstreek.
Hij is geboren en getogen in Zaandam. Roland komt uit een ondernemersnest, al heeft hij daar zelf nooit wat mee gedaan. Opgegroeid in Oud West Spoorbuurt en met de pap lepel opgegroeid om klaar te staan voor mensen die dat niet kunnen. In zijn jeugd heeft hij zich ruim 10 jaar als vrijwilliger ingezet in buurthuis het Kraaienest" en Silverline.
Buurtcentrum De Poelenburcht.
Leeftijd 9 12. Straat Weerpad 1A. Postcode/plaats 1504 NX Zaandam. Kinderactiviteiten Kinderuitjes Go-Kids Uit Eten Uitjes met Kinderen Kindvriendelijke Restaurants Erop Uit Weg met de kids Familie uitjes Kinderfeestjes Sporten Musea Opgroeien Speeltuinen Spelen Beleven Kinderfilms Eten Culturele Uitjes Workshops Terras.
Werkestafette Amsterdam Netwerkcafé Amsterdam.
Tijdens Werkestafette 7 zijn er elke week dinsdagochtend 930-1300: inloop 900: speciale workshops gericht op je vaardigheden om elkaar te helpen en om voor een ander openingen te creëren bij een werkgever of opdrachtgever. Werkestafette 8 start in november 2017.
De Poelenburcht 40 jaar.
Kinderen uit heel Poelenburg waren binnen 10 minuten in het buurthuis. Wat natuurlijk mee hielp was dat het aanbod voor ontspanning thuis nog erg klein was; weinig TV-netten, geen internet dus voor je sociale contacten ging je naar het buurthuis.
Buurthuis De Vuister Internationaal modelspoor evenement over treinen, modeltreinen en modelbouw in de Jaarbeurs te Utrecht.
U parkeert en u vindt tussen het winkelcentrum en het kinderdagverblijf de ingang van het buurthuis. Komt u met de trein dan stapt u uit bij halte Koog-Bloemwijk, daarna is het nog 7 minuten lopen naar buurthuis De Vuister. Koog aan de Zaan.
Wijkcentrum de Zuidhoek Dock.
Wijkcentrum de Zuidhoek. In een wijk met meer dan 90 verschillende nationaliteiten in Zaandam Zuid is de Zuidhoek naast een plek voor informatie over sociaal maatschappelijke onderwerpen ook een podium voor ontmoeting en verbinding, voor creativiteit, inspiratie en voor ontspanning.
Stichting Buurthuis De Doorbraak Zaandam.
First Choice Koeriersdiensten Prinsenstraat 83, 1501 NS Zaandam. Stichting Buurthuis De Doorbraak Prinsenstraat 43, 1501 NS Zaandam. Meyenfeldt Prinsenstraat 77, 1501 NS Zaandam. Laatste tien inschrijvingen in Zaandam.: Coniglio Vastgoed BV Westzijde 254 A, 1506 GH Zaandam. KUKKUK Vastgoed BV Harmoniehof 5, 1507 TX Zaandam.
Buurthuis Gein Leef en leer!
Naar de website. Maandag en dinsdag 09.00 12.30 uur. Jaarlijks is er in buurtHuis Gein een terugkerende basis taalles. In Gein is dat twee dagdelen in de ochtend. Ook is er hulp voor cursisten die zich voorbereiden op het NT2 inburgeringexamen.

Contacteer ons