feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Resultaten voor zaaltjes te huur

zaaltjes te huur
Verhuur Wagenwerkplaats.
Op de Wagenwerkplaats zijn diverse prachtige oude fabriekshallen en een uitstekend uitgeruste theaterzaal te huur voor uw congres, bedrijfsuitje of presentatie. Op Wagenwerkplaats.nl vindt u alle informatie over de mogelijkheden. Het buitenterrein van de Wagenwerkplaats bestaat uit mooie pleinen, grasvelden, picknickplaatsen en straten.
Zaalhuur Speeltuin Lammerenburg.
Zaaltje in de speeltuin. Het kleine zaaltje bij de speeltuin is zowel overdag als s avonds te huur voor diverse activiteiten met een maximum van ca 40 personen. LET OP: Het kantinegedeelte van de speeltuin is niet meer voor verhuur beschikbaar.
Zalen en lokalen huur mogelijk bij Rode Kruis afdeling Utrecht.
Opties en annulering. Opties voor reserveringen komen uiterlijk 10 werkdagen voor het moment van huur te vervallen, tenzij de optie vóór die tijd omgezet is in een definitieve reservering. Reserveringen kunt u kosteloos annuleren tot uiterlijk 10 werkdagen vóór de dag van de huur.
Zaaltje huren? Zaalverhuur van Amsterdam tot Rotterdam BuitenBusiness.nl.
Via onze uitgebreide zoekpagina vind je snel en makkelijk alle zaaltjes om te huren. Alle zaalverhuur is per provincie en op thema's' gerangschikt, zodat je snel vind wat je zoekt. Bij iedere zaal staan de beschikbaarheid en tarieven aangegeven en je kunt eenvoudig en gratis online boeken.
Zaalverhuur Amsterdam voor 20 tot 2000 personen.
Doordeweeks is Blooker een zeer populaire lunchroom maar in het weekend is deze locatie exclusief te huur voor allerlei doeleinden. Doordeweeks is het ook mogelijk om een aparte zaal af te huren bij Blooker. De locatie is af te huren voor onder anderen een feest, vergadering, huwelijk, diner en borrel.
Zaalhuur Centrum de Linde.
Centrum de Linde heeft de beschikking over een grote zaal, een workshopruimte en praktijkruimtes, voor 2 tot 30 personen. De ruimtes zijn per dagdeel, dag of meerdere dagen te huur. Alle ruimtes zijn stijlvol ingericht en ademen rust uit, ideaal voor workshops, trainingen, vergaderingen, 1 op 1 sessies of andere bijeenkomsten.
Zalen Barneveld.
Zalen De Glind. Heb je iets te vieren? Een verjaardag, jubileum, diploma of pensioen? Of heb jij om een andere reden een grotere ruimte nodig? Zoals een lunch, familiefeest, babyshower, kraamfeest, zakelijke bijeenkomst, presentatie, seminar, cursus, workshop of misschien een work-out? Dan kan het huren van een zaal of zaaltje een uitkomst zijn.
Feestje? 9 x hier kan je een zaaltje huren in Nijmegen indebuurt Nijmegen.
Mysterie: dit is waarom de Haagbeukstraat in Oost opeens de Amandelboomstraat heet. Chillen in een bubbelbad: deze woningen hebben een jacuzzi en staan te koop. Zó ziet het oude Canisius College er dus van binnen uit. 7 x deze woningen huur je voor minder dan 1000 euro.

Contacteer ons