feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Zoeken naar buurthuis apeldoorn

buurthuis apeldoorn
Apeldoorn Zuid Wikipedia.
Er bevindt zich een terrein voor skateboarding. Ook dok Zuid en buurthuis Maasstraat bevinden zich er. Als deel van het Masterplan Zuid heeft de gemeente Apeldoorn grote aanpassingen aan het park ingezet. Dit zijn onder andere de bouw van dok Zuid, maar ook het opnieuw bovengronds leggen van de Kayersbeek.
ontmoetingsplekken Ontmoetingsplekken.
U bevindt zich hier.: Apeldoorn heeft in alle wijken één of meerdere ontmoetingsplekken. Hier kunt u terecht voor activiteiten en ontmoeting. Als u behoefte heeft aan een praatje of een kopje koffie bijvoorbeeld. Of om samen met mensen uit uw buurt sportief, creatief of leerzaam bezig te zijn.
Buurtcentrum ONS Nieuw Nederland.
Het beheer van het oude buurthuis wordt uitgevoerd door een enthousiaste groep vrouwen, die eerder al actief waren binnen vrouwenstudio Amalia. Inmiddels is deze groep uitgebreid naar 16 deelnemers en samen vormen zij het eerste coöperatieve bewonersbedrijf binnen het buurthuis.
Sociale kaart Nederland Stichting Buurthuis Maasstraat.
Daarnaast hout de politie Componisten en Rivierenbuurt wekelijks op de dinsdagmiddag van 16.00 uur tot 17.00 uur spreekuur in het buurthuis. Lees meer op www.buurthuismaasstraat.nl. Gecontracteerd door gemeenten. Maasstraat 4 7333JG Apeldoorn. Lees meer over. Kloppen de gegevens van deze organisatie niet meer?
Vrouwenochtend: t Vogelzaad.
Iedere woensdagmorgen van tien uur tot half twaalf zijn vrouwen welkom in Buurthuis t Vogelnest aan de Spreeuwenweg 1a in Apeldoorn. Voor de gezelligheid, om een praatje te maken en een luisterend oor te vinden. De koffie is gratis en er is oppas voor kinderen die meekomen.
Home.
Welkom op de website van Buurthuis Maasstraat in Apeldoorn. Wij zijn ook actief op Facebook! Klik hier voor de laatste foto's' en nieuwtjes! Stichting Buurthuis Maasstraat. 7333 JG Apeldoorn. 7333 JG Apeldoorn. Telefoon: 055 533 13 77. Bestuur / algemeen: stbuurthuismaasstraat@chello.nl.
Volle bak in buurthuis Ons Honk! Zuid doet samen.
Volle bak in buurthuis Ons Honk! 25 januari 2015 erik mager. Tijdens een druk bezochte bijeenkomst in buurthuis Ons Honk aan de Sperwerlaan 18 gaven de buurtbewoners aan dat ze erg blij waren dat het buurthuis dankzij de buurtcoöperatie Apeldoorn-Zuid weer open is gegaan.
Veelgestelde vragen over 3FM Serious Request NPO 3FM. appen. bellen-round. bericht. chat-round. conversation. facebook-round. facebook. flickr. icon. instagram. liveblog. mail-round. npo-3fm. play. qu
Ik wil een horecavergunning aanvragen. Horecavergunningen worden door de gemeente Apeldoorn afgegeven en wordt in overleg met de locatie-productie afgestemd. Ga naar de volgende link om meer informatie over vergunningen te vinden: www.apeldoorn.nl/sr17. Ik wil iets organiseren in de binnenstad van Apeldoorn.

Contacteer ons