feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Resultaten voor buurthuis de meerpaal ede

buurthuis de meerpaal ede
Repair Cafe Ede in buurthuis de Meerpaal, Ede Zuid Repair Café Ede.
Repair Cafe Ede in buurthuis de Meerpaal, Ede Zuid. Posted By: marieke berting. Voeg toe aan kalender. Voeg toe aan Timely Kalender. Voeg toe aan Google. Voeg toe aan Outlook. Voeg toe aan Apple Kalender. Voeg toe aan andere kalender.
Actuele cursussen en activiteiten bij Buurthuis De Meerpaal Ede doet mee!
Tóch meedoen aan sport, cultuur en recreatie! Bestel hier met het tegoed van gemeente Ede. Toggle navigation Inloggen. Kies hier Overige activiteiten Buurthuizen en Wijkcentra Actuele cursussen en activiteiten bij Buurthuis De Meerpaal. Actuele cursussen en activiteiten bij Buurthuis De Meerpaal.
Buurthuis De Meerpaal is hot bij ouderen Gouden Dagen.
Buurthuis De Meerpaal is hot bij ouderen. 16 november 2017, Ede Wat er in Buurthuis De Meerpaal gebeurt, is een voorbeeld voor de rest van Nederland. In Ede-Zuid brengt stichting Gouden Dagen ouderen massaal op de been. Het succes is mede te danken aan het Gouden Dagen-team van De Meerpaal.
Buurthuis De Meerpaal in Ede gld De Telefoongids.
Foto en Video 1. Buurthuis De Meerpaal is al vanaf 1973 een ontmoetingsplaats en activiteitencentrum voor jong en oud in Ede Zuid. De wijk verandert in veel opzichten: oude woningen zijn afgebroken en nieuwe woningen verrijzen, maar de Meerpaal blijft.
Sitemap.
Stichting Circustheater Stoffel. Stichting Club en Buurthuis werk Volendam. Stichting Dance for Health. Stichting dansclub De" Kets." Stichting De Aanloop. Stichting de Baan. Stichting De Brug regio Hoogezand. Stichting de Brug regio Noord. Stichting De Brug regio Oldambt. Stichting De Brug regio stad Groningen.
Buurthuis De Meerpaal bij finalisten Dorpshuis van het Jaar 2018 Omroep Ede.
Via www.dorpshuisvanhetjaar.nl hebben zich veel mooie, leuke, inspirerende en innovatieve buurthuizen aangemeld. Een deskundige jury heeft de aanmeldingen beoordeeld en de volgende zes finalisten geselecteerd: THUIS Wageningen, Wijkplaats BUUR in Nijmegen, Den Diek in Lichtenvoorde, Dorpshuis Kulturhus De Borg in Babberich, Dorpshuus in Varsselder-Veldhunten en Buurthuis De Meerpaal in Ede.
Buurthuis de Meerpaal in Ede genomineerd voor de titel Dorpshuis van het Jaar 2018! Ede Stad.
Inmiddels zijn er zes buurt en dorpshuizen genomineerd voor de titel Dorpshuis van het jaar 2018, namelijk: THUIS in Wageningen, Wijkplaats BUUR in Nijmegen, Den Diek in Lichtenvoorde, Dorpshuis Kulturhus De Borg in Babberich, t Dorpshuus in Varsselder-Veldhunten en Buurthuis De Meerpaal in Ede.
Golden Oldies Senioren middag in De Meerpaal Ede.
Buurthuis De Meerpaal. Vorig bericht Rondleiding langs de beelden in het Centrum van Ede met een gids van de Stichting Veluwe-Vallei. Volgend bericht Op zaterdag 19 mei hardloop evenement Wekerun. Nieuws.nl brengt sinds 2002 het Nederlandse nieuws, landelijk en lokaal uit jouw eigen gemeente.

Contacteer ons