feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Op zoek naar buurthuis geeren noord?

buurthuis geeren noord
stichting Buurthuis Geeren Noord NLvoorelkaar.
Altijd iets wat bij je past. Altijd iets wat bij je past. JIJ hebt talent! Profiel van stichting Buurthuis Geeren Noord. stichting Buurthuis Geeren Noord. Veiligheid boven alles. Log in of registreer! Uit veiligheidsoverwegingen wordt het telefoonnummer alleen getoond aan ingelogde gebruikers.
Deelplan 5 Geeren-Zuid.
De informatiebrochure is aangepast aan de laatste wijzigingen zoals verteld op 11 december bij de bewonersbijeenkomst en zoals vermeld in de. Lees verder 11 september: start warme opnames. Tijdens de warme opname bepalen we welke groot onderhoud werkzaamheden we per woning uit gaan voeren.
Medewerkers buurthuis lichten gemeente op voor 180.000 euro; wel uren schrijven maar amper werken Omroep Brabant.
Medewerkers buurthuis lichten gemeente op voor 180.000 euro; wel uren schrijven maar amper werken. Wijkbewoners willen hun buurthuis behouden. BREDA De voorzitter, de penningmeester en twee medewerkers van het buurthuis Geeren-Noord zouden de gemeente Breda hebben opgelicht voor 180.000 euro.
Buurthuis Geeren-Noord in Breda Zorg Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Buurthuis Geeren Noord. Buurthuis Geeren-Noord Breda. Philips Lammekensstraat 30 4827CM Breda. Bedrijf nu anoniem bellen.: Waarom anoniem bellen? Privacy op uw telefoon, geen last van callcenters. Voorkom dat u op verkeerde momenten wordt teruggebeld. Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden.
informatie Buurthuis Geeren Noord Buurthuis Geeren Noord.
Als u meer wilt weten over het financieel resultaat van de stichting kunt u dit het beste vragen aan de penningmeester van het stichting bestuur. Laat uw opmerkingen zowel positief als negatief aan ons weten. Stichting Buurthuis Geeren Noord. Philips Lammekensstraat 30.
Verleende omgevingsvergunning met reguliere procedure, het verduurzamen van het buurthuis Geeren Noord, Philips Lammekensstraat 30 4827CM Breda.
Projectomschrijving: het verduurzamen van het buurthuis Geeren Noord. Belanghebbenden kunnen tegen het besluit tot verlening van de omgevingsvergunning met reguliere procedure binnen zes weken na de datum van verzending een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders op grond van de Algemene wet bestuursrecht.
Buurthuis Geeren-Noord is springlevend.
Met de buurtbewoners kwamen we in actie en maakten een plan dat duidelijk aangaf dat het buurthuis zelfs zonder subsidie in ruime mate levensvatbaar was, vertellen Henk Ras en Pieter Teurlings die nu met Jan Versprille sinds 1 januari 2017 het buurthuis als Stichting Buurthuis Geeren-Noord beheren.
Zonnige toekomst voor buurthuis Geeren-Noord!: SP Breda.
Op initiatief van SP Breda voorkwam de Gemeenteraad vorig jaar dat het buurthuis zijn deuren moest sluiten. Inmiddels ligt er ook een visie op wijkcentra van het College van BW waarin staat dat de Bredase buurthuizen ondersteund worden en open blijven tot tenminste 2030.

Contacteer ons