feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Meer resultaten voor vacature buurthuis

vacature buurthuis
Assistent beheerder buurtcentrum Bario Den Haag Doet.
Vacature Assistent beheerder buurtcentrum Bario. Terug naar vacaturebank 1160. Login om te solliciteren. Nee, geen bijzondere doelgroep. Kockstraat 175, 2571 TD Den Haag. Geschikt voor anderstaligen. Begeleiding voor vrijwilligers. Een vrijwilliger kan meedoen aan trainingsprogramma's.' Vrijwilligersbureau Zebra zoekt een. Assistent beheerder buurtcentrum Bario. Het Buurcentrum Bario is de plek in uw buurt waarin u en uw buurtbewoners elkaar ontmoeten maar ook met elkaar activiteiten organiseert voor de buurt. Vindt u het leuk om als gastheer/gastvrouw bezoekers van uw buurthuis te ontvangen en te woord te staan of bent u handig in het uitvoeren van onderhoudsklusjes of misschien vindt u het leuk om toezicht te houden op de activiteiten en uw buurthuis?
Vacatures Combiwel.
Wil je werken bij een sociaal maatschappelijke organisatie die een rol speelt in het versterken van het sociaal weefsel in Amsterdam? Kijk dan in het overzicht hieronder welke vacatures wij momenteel open hebben staan. Je treft er naast reguliere vacatures ook stageplekken aan.
Nieuws uit de wijken Stichting MOOI.
In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen. Tweets by @MOOIwelzijn.
Vacatures, stages en vrijwilligers Welzijn Lelystad.
Kunnen wij helpen? 0320 707 159. Boys R Us. Tussen twee huizen. Rouw en trauma. Social media gastles. Vacature jongerencoach m/v voor 24 uur per week. Ik mis iets. Inschrijven jonge mantelzorg. Maatje voor jonge mantelzorger. Jonge mantelzorg voorlichting op school.
Buurthuizen Swazoom.
Voor informatie over de activiteiten programmering, verhuur, voor algemene vragen en klachten over de Buurthuizen kunt u contact opnemen met het nummer 020 3030 900 van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur of kijk op www.buurthuizenzuidoost.nl. Swazoom organiseert wel haar sociaal cultureel jongerenwerk in de buurthuizen in Amsterdam Zuidoost. 1102 RN Amsterdam Zuidoost. 020 3030 910. Buurthuis Bonte Kraai.
Wijkcentrum De Bolder in Amstelveen Participe Amstelland.
De vaste onderdelen van de stichting zijn: Wijkcentrum de Bolder, de wijkkrant Groene Specht en het wijkplatform Groenelaan. Bewoners die het initiatief nemen om activiteiten met andere bewoners te organiseren kunnen zich voor ondersteuning en informatie tot het bestuur wenden.
Vacatures.
AED defibrillator in buurthuis. Draaiboek voor organiseren straatfeest. Klik op de link om dit document te kunnen downloaden. We zoeken vrijwilligers die als gastheer/vrouw mee willen werken in buurthuis Espelervaart. Hou je van gezelligheid? Dan is dit misschien net iets voor jou.
Stroud Hét sociale en culturele hart van Putten.
Zanger, componist en duursporter. Syb van der Ploeg gaat op zoek naar de raakvlakken tussen muziek en sport, tussen winnen en verliezen. Hij licht 10 historische sportmomenten uit in woord, beeld en muziek, waaronder de Elfstedentocht en de. WK-finale voetbal uit 74.

Contacteer ons