feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Resultaten voor buurthuis ede

buurthuis ede
Wijkcentrum De Velder.
Het idee erachter is dat bewoners van de wijken Veldhuizen/Kernhem langer zelfstandig thuis kunnen wonen, op een gezonde manier mantelzorger kunnen zijn, kunnen meedoen in de samenleving en kunnen werken aan de leefbaarheid in de wijk. U bent van harte welkom in Wijkcentrum De Velder.
Gebouw de Kei Irene Ede.
Gebouw de Kei is een multifunctioneel gebouw. Eigendom van Irene Ede en in beheer bij Stichting Gebouw de Kei. De locatie bestaat uit meerdere zalen. Twee kleine zalen en een Grote zaal. Een grote zaal met professionele podiumverlichting en geluidsapparatuur.
2018 in Wijkcentrum De Velder Ede.
Kijk op onze website www.develder.nl voor meer informatie. U kunt natuurlijk ook langs komen aan de Munnikenhof 17 in Ede of bellen met 0318 625 507. Tot ziens in De Velder! Vorig bericht Koffieconcert met 17de-eeuwse muziek in Huis Kernhem.
CC Nova Wetteren Buurthuis ten Ede.
Buurthuis ten Ede. Heusdensteenweg 6, 9230 Wetteren. Na een grondige renovatie staat het buurthuis ten Ede sinds eind september 2012 weer ter beschikking: de voorgevel werd opgekuist, het gebouw werd energie-zuiniger gemaakt, de verwarmingsinstallatie werd vervangen door een milieubewuste installatie op aardgas.
Wijkcentrum Het Kernhuis Home.
Daarmee wil Het Kernhuis bijdragen aan de sociale samenhang tussen verschillende bevolkingsgroepen en een plek zijn voor alle inwoners van Kernhem en Veldhuizen A. Wij streven er naar om voor alle doelgroepen in de wijk een bruisend centrum te zijn!
Oud buurthuis nieuw leven ingeblazen Omroep Gelderland.
Foto: Omroep Gelderland. EDE Wie door de Uitvindersbuurt in Ede-Zuid rijdt, komt nog maar één oud gebouw tegen. Buurthuis De Meerpaal ontweek zo ongeveer als enige de slopershamer terwijl de rest van de oude volkswijk tegen de vlakte ging. Met de sloop van de huizen vertrokken ook veel bezoekers van De Meerpaal, maar inmiddels bruist het buurthuis weer.
Parkhotel De Bosrand, Ede Gastvrij familiehotel aan de rand van de Veluwe.
er alles aan om uw verblijf in alle opzichten onvergetelijk te maken! Lekker genieten van. Hieronder vindt u onze verschillende arrangementen. Wegwerkzaamheden rond Ede. Er zijn momenteel een aantal wegwerkzaamheden in en rondom Ede. Voor een actueel overzicht klik hier.
Buurthuis de Meerpaal in Ede genomineerd voor de titel Dorpshuis van het Jaar 2018! Ede Stad.
Inmiddels zijn er zes buurt en dorpshuizen genomineerd voor de titel Dorpshuis van het jaar 2018, namelijk: THUIS in Wageningen, Wijkplaats BUUR in Nijmegen, Den Diek in Lichtenvoorde, Dorpshuis Kulturhus De Borg in Babberich, t Dorpshuus in Varsselder-Veldhunten en Buurthuis De Meerpaal in Ede.

Contacteer ons