feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Op zoek naar buurthuis alkmaar?

buurthuis alkmaar
Stichting Binnenstadscentrum Tot ziens in één van onze centra in hartje Alkmaar!
De Sociëteit is een ontmoetingscentrum aan het Luttik Oudorp in Alkmaar met als doel mensen bij elkaar te brengen. Ontmoeten, van elkaar leren en samen optrekken staan in de Sociëteit voorop. Iedereen is welkom voor een drankje en een praatje.
Home.
Het Jeugdzomerkamp wordt al bijna 40 jaar georganiseerd vanuit Wijkcentrum De Eenhoorn in Alkmaar. Whisky proeverij 24 mei 2019. Na het succes van de vorige proeverij kun je ook dit jaar weer de beste whisky's' komen proberen.We zetten er zes voor je op een rij en een binnenkomertje!
Buurthuis.
1817 CP Alkmaar. alleen tijdens openingsuren van het buurthuis. Het buurthuis kan je middels e-mail bereiken via.: Openingstijden Buurthuis De Eendracht. Het zijn uiterste tijden, afhankelijk van het evenement/activiteit en de barmedewerker van dienst kan besloten worden eerder dicht te gaan.
Creëren van gesubsidieerd werk kan voor buurthuizen interessant zijn.
Denk je erover iemand in dienst te nemen die moeilijk aan werk kan komen en een WAO, WIA, WAZ, Wajong, Ziektewet of WW-uitkering heeft? Dan kan deze werknemer voor twee maanden binnen je buurthuis werken met behoud van zijn of haar uitkering.
Home.
In Wijkwaard zijn verschillende organisaties gevestigd, zoals: Esdégé-Reigersdaal met hun activiteitencentrum en een restaurant waar iedereen welkom is, Starlet, pedicure; La Pedica, Dermapuur; huidkliniekGilde, Alkmaar en Fyiotherapie Huiswaard en thuisaantafel. Het meest bijzondere is natuurlijk dat wonen, zorg, informatie, werken, cursussen, gezellig eten of een feestavond in Wijkwaard allemaal samen gaan.
Wijkcentrum Overdie, Alkmaar.
Zo moet het zijn, zo willen we de bruisende ontmoetingsplaats van Overdie zijn en zo willen we een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van de bewoners van de wijk Overdie en de samenleving in Alkmaar! Wij, bestuur, beheer, sociaal cultureel werkers, barmedewerkers en vrijwilligers doen ons uiterst Lees meer.
Overzicht buurthuizen Alkmaar Doet Het!
Alkmaar doet het. Doe het zelf campagne. Overzicht bewonersondernemingen en /organisaties. Ontmoetingscentrum De Rietschoot. Sociaal cultureel werk Daalmeer / Wijkcentrum De Daalder. Johanna Naberstraat 77. Bewoners Activiteiten de Mare BAM / Wijkcentrum Mare Nostrum. Buurthuis t Ambacht www.ambachtalkmaar.nl. 55 centrum t Vlijthof.
Home De Rekere 2.0.
Er is parkeergelegenheid op eigen terrein. Loop eens binnen en maak kennis met de unieke sfeer. Daarvoor zijn we in juli en augustus elke werkdag van 08.00 tot 17.00 uur open. Klik hier voor een virtuele tour. Onze contactgegevens zijn.: 1824 EX Alkmaar.

Contacteer ons