feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Meer resultaten voor buurthuis emmen

buurthuis emmen
Zorgverzekering op Maat Gemeente Emmen. gemeente-emmen. ico mail. ico search. ico search.
Mocht je toch nog vragen hebben? Dan kun je contact opnemen met de Gemeente Emmen. Lees alles over onze zorgverzekeringen en de samenwerking tussen Poliswijzer.nl en de Gemeente Emmen. Nieuwe situatie Hulp op maat Eigen risico Bijdrage gemeente Overstappen Borger Odoorn Coevorden.
Welkom.
De Cluft verhuurt ook zalen voor vergaderingen, scholing, bijeenkomsten, toneel uitvoeringen en meer. Ook de verhuur van onze computerlokaal behoort tot de mogelijkheid. Deze kunt u per dagdeel huren inclusief met 4 t/m 15 PCs eventueel met beamer, laptop en toebehoren.
IVN-Afdeling Emmen en Omstreken houdt natuuravond coevordenhuisaanhuis.nl Uit Evenementen.
Emmen De IVN-Afdeling Emmen en Omstreken houdt woensdag 3 mei haar maandelijkse natuuravond in buurthuis De Cluft in Emmen. Ans Lutgerink van IVN-Westerveld vertelt over de wegbermflora van zand en kleigrond. In bermen wordt ruim de helft van alle inheemse plantensoorten met een voorkeur voor voedselarme en droge omstandigheden aangetroffen.
Gemeente voert spoedoverleg over bezetting buurthuis Bargermeer emmen.nu Nieuws Emmen.
Bianca Bakker en Geert Poede bij het met spandoeken omgeven buurthuis. Emmen De gemeente Emmen houdt een spoedoverleg over de bezetting van het buurthuis t Bargermeertje in de wijk Bargermeer. Dat zegt een groep van tegen de veertien leden van de buurtvereniging die zich heeft verschanst in het gebouw sinds maandagmorgen tien uur.
Bargermeer-Meerveld Emmen. Maak het mee!
Maak het mee! Inspiratie voor weekend of midweek in Emmen. Tourist Info Emmen. Top 10 bezienswaardigheden Emmen. Winkelen in Emmen. Leuke uitjes in Emmen. Parkeren in Emmen. Overnachten in Emmen en omgeving. Actief in Emmen en omgeving. Eten en Drinken Emmen.
Westerwolde Actueel Het nieuwsportaal van de regio!
We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.
Meerstede Zorggroep Tangenborgh.
Verzorging en verpleging thuis en dagverzorging. Wie thuis hulp nodig heeft kan een beroep doen op de wijkverpleging van Tangenborgh, regio Emmen. Wijkverpleging Tangenborgh werkt met vaste en kleinschalige teams van professionele en ervaren medewerkers. Ook vanuit Meerstede is een zorgteam actief.
MaS PRO EMMEN.
Maatschappelijke stage regelt de leerling zelf bij o.a. Een vrijwilligersorganisatie zoals een buurthuis. Je oude basisschool. Een manege of kinderboerderij. Een zorginstelling die werkt met vrijwilligers. De school zorgt ook voor een aantal plekken bij de sportverenigingen rond de school.

Contacteer ons