feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Op zoek naar buurthuis leeuwarden?

buurthuis leeuwarden
Leeuwarden Leven in Aandacht.
Wij zijn een groep mensen die oefenen in de Boeddhistische traditie van Thich Nhat Hanh. Klein begonnen en langzaam gegroeid: al meer dan tien jaar vormen we met elkaar de sangha Leeuwarden. Het is een grote vreugde om samen met anderen in stilte en aandacht te kunnen zitten, lopen en genieten van een kopje thee met een koekje. Tegelijkertijd geeft de collectieve energie van mindfulness van de sangha ons de mogelijkheid om onze minder plezierige gevoelens onder ogen te zien en te helen. De sangha telt ongeveer twintig mensen. Er is een kleinere kerngroep, die praktische zaken regelt en de avonden inhoudelijk vorm geeft. Andere sanghaleden leveren ieder op hun eigen unieke manier hun bijdrage aan de sangha. We komen eens per twee weken bij elkaar op maandagavond, van 19.30 tot 21.15 uur, in het buurthuis in de Oranjewijk.
Spellenvereniging UCP Leeuwarden.
Welkom op de website van spellenvereniging UCP in Leeuwarden. UCP is dé spellenvereniging van Friesland waar iedere vrijdag avond bord en kaartspellen worden gespeeld. Een groep van gemiddeld 25 mensen speelt dan bordspellen zoals Kolonisten van Catan, Stenen tijdperk, maar ook miniatuur spellen zoals Axis and Allies.
Verenigingsgebouw Leeuwarden Buurthuis, Buurtcentrum De Telefoongids.
Verenigingsgebouw in Leeuwarden wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.2 door 2 beoordelingen. Activiteit organiseren in een buurthuis? In deze rubriek kunt u alle buurthuizen, wijkcentra en gemeenschapshuizen vinden. Er is dan ook altijd iets te doen bij het dichtstbijzijnde buurtcentrum!
Oldegalileën/Bloemenbuurt Wikipedia.
Eigen Brood Bovenal: een complex van 124 arbeiderswoningen, tussen 1862 en 1904 in drie fases gebouwd. Het kan worden aangemerkt als het eerste sociale woningbouwprojekt van de stad Leeuwarden. Café Blauwhuis: oorspronkelijk een herberg en nu het oudste nog in bedrijf zijnde café van Leeuwarden. De Zelfstandigheid: voormalige bakkerij, later onder andere in gebruik geweest als buurthuis.
index.
Er wordt geen alcohol geschonken onder de 18 jaar. INFORMATIE PUNT Elke maandag en vrijdag ochtend van 1000: tot 1100: uur kunt u terecht in het wijkcentrum it Skiphus voor informatie over de wijk, wijkcentrum, woning stichtingen en de gemeente Leeuwarden.
Detailpagina wonen locaties.
Leeuwarden Amelandshof en Catharinahof Boshuisen Gasthuis Eeltsje Folkertsmawei Eezicht en De Helling Bieruma Oostingweg en Dekemastraat De Boeier en Boeierstraat Multifunctioneel centrum Tramkwartier Swettehiem Stiens Aeckemahûs Nije Poarte Berltsum Berlinga State Menaam Eengezinswoningen Menaam Oars Wenje Orxmastate 2/1-kapwoningen Menaam Graldastate Dronryp Drenningahof.
Welkom bij buurthuis tjerk hiddes.
Leerwerkloket Fryslân Leeuwarden Leren en werken.
Leerwerkloket Fryslân Leeuwarden. Leerwerkloket Fryslân Leeuwarden. 8911 AG in Leeuwarden. Content van dit Leerwerkloket. 23 oktober 2014: DOE DAG ZUIDWEST FRIESLAND ON STAGE. donderdag, 14 april, 2016. Oprijlaan 3, Drachten. Nieuws van dit loket. Wij gaan dat diploma mooi halen!

Contacteer ons