feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Resultaten voor buurthuis te huur

buurthuis te huur
Zaalverhuur Dona Daria.
Op de eerste verdieping en derde verdieping zijn nog twee kleine workshop ruimtes beschikbaar tot maximaal 15 personen. Deze kleinere ruimtes zijn alleen te huren in combinatie met de huur van de grote zaal. De zalen zijn geschikt voor allerlei trainingen, vergaderingen of workshops.
Wijkcentrum het Klokhuis Zaalverhuur.
van Loon ruimte LV-Inog zaal aanbieders van ruimte vrijwilligers of medewerkers. Informatie hoe u een ruimte bij Wijkcentrum het Klokhuis kunt huren, en wat de mogelijkheden zijn? Vanaf 27 juli 2014 is het mogelijk om een volledig onafhankelijke site te bouwen in RuimteVoorDeWijk.
Huur ruimte of zaal voor vergadering, bijeenkomst, feest met arrangement bij ONS in Geeren-Zuid.
Ruimtes en zalen te huur bij ONS. U kunt bij ONS ruimtes en zalen huren voor een vergadering, bijeenkomst, feest of andere activiteit. U kunt kiezen uit diverse ruimtes met verschillende afmetingen en faciliteiten. In de grote zaal is plaats voor circa 150 mensen.
Netwerk Hoorn Wijken en wijkcentra Ruimte huren.
Zoekt u als ZZPer een plekje om even te werken? In al onze centra beschikken wij over WIFI waar u gebruik van kunt maken. In onze ontmoetingsruimte is meestal wel een goede plek te vinden om te zitten met uw laptop of om een gesprek te voeren.
Wijkvoorziening Prismare Hart van de wijk.
Vanwege de herfstvakantie hanteert Prismare gewijzigde openingstijden Onze openingstijden zijn: Maandag t/m vrijdag van 900: tot 1700: uur Zaterdag zondag gesloten Vanaf maandag 24 oktober is Prismare weer regulier geopend Wij wensen u een fijne herfstvakantie! Stichting Historische Sociëteit Enschede-Lonneker.
Fort Vreeswijk.
Voor vragen over de verhuur van de verschillende ruimtes op het Fort kunt u mailen naar: dorpshuisvreeswijk@gmail.com. De grote zaal is sfeervol en kleurrijk en beschikt over een groot podium. Deze zaal is ingericht voor divers gebruik en is heel geschikt voor grote groepen: maximaal 150 mensen. Beamer en geluidsinstallatie zijn op aanvraag te huur.
Home.
Voor informatie betreffende huur van één van onze zalen, kunt u een. e-mail sturen naar voorzitter @wijkverenigingdekreek.nl. Er wordt dan met u overlegd, welke mogelijkheden er voor u zijn, bij De Kreek te huren. Loopt u eens binnen om een boek te ruilen of te halen.
Buurthuis Buurthuis deaanlegsteiger.
Optocht met kinderen in hun Halloween outfit, van 4 tot 10 jaardie, langs de huizen gaan om snoep op te halen.ouders mogen natuurlijk meelopen De bewoners geven aan d.m.v een Halloween versiering aan. 2017 Buurthuis WordPress Theme by Kadence Themes by Henk Meijers.

Contacteer ons