feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Zoeken naar buurthuis van de toekomst

buurthuis van de toekomst
Buurthuis van de Toekomst.
Dit betekent dat de gemeente zich met het Buurthuis van de Toekomst de komende jaren zal richten op.: Verdere uitbouw van het concept door te zorgen voor a continuïteit onder de Buurthuizen van de Toekomst en b meer bekendheid van de Buurthuizen van de Toekomst in de stad.;
Buurthuis van de Toekomst De Kronkel ZeeheldenNieuws: Dé krant van het Zeeheldenkwartier in Den Haag.
Acties Cinema Cultureel Centrum English Eten Festivals Gemeente Heldenhoek Horeca Jeugd Lezingen Muziek Spiritualiteit Sport Theater Winkels Workshops Yoga Zeeheldenfestival Zeeheldenkwartier. Terug naar Evenementen. Buurthuis van de Toekomst De Kronkel. Den Haag, 2512 KD. Er zijn geen resultaten gevonden. Evenementen Lijst navigatie.
Buurthuis van de toekomst YMCA Scheveningen.
De gemeente Den Haag heeft YMCA Scheveningen de erkenning gegeven als Buurthuis van de toekomst. Dat betekent een waardering voor het werk van de YMCA. Deze erkenning krijgt de YMCA omdat wij samenwerken met andere organisaties: samen doen, toekomstgericht en innovatief.
Den Haag: Buurthuis van de Toekomst het buurthuis van deze tijd.
Een aantal voorbeelden van die criteria zijn: het hebben van een vaste locatie, het hebben van een borging actieplan/draaiboek, en het hebben van een minimum aantal samenwerkingspartners. Voordelen om Buurthuis van de Toekomst te worden zijn het verkrijgen van subsidies van de gemeente, en het optimaal gebruiken van een ruimte.
Den Haag Buurthuis van de Toekomst.
Wat is een Buurthuis van de Toekomst. Sportclubs, culturele, zorg en welzijnsinstellingen en organisaties in de wijk werken samen. Overzicht Buurthuizen van de Toekomst. Zelf aan de slag. Buurthuis van de Toekomst worden. Verruiming bestemming sportaccommodatie voor maatschappelijke doeleinden aanvragen.
Home.
Door het huren van kantoorruimte in Buurthuis van de Toekomst de Kronkel lever je een directe bijdrage aan het welzijn in de buurt! Neem vrijblijvend contact op of loop eens binnen om onder het genot van een kop koffie over de mogelijkheden in ons buurthuis te praten.
Homepage Marktplaats Accommodaties Activiteiten.
Bekijk activiteiten die vrijwilligers zoeken. Bekijk activiteiten in de buurt. facebook google twitter. Meld uw activiteit of accommodatie aan. Zoekt u een geschikte plek om activiteiten te organiseren? Of heeft u een ruimte die u wilt verhuren in Den Haag tegen een maatschappelijk tarief? Zoekt u een leuke activiteit in uw buurt? Dan bent u hier aan het goede adres! Vraag en aanbod. Deze website brengt buurtbewoners, organisatoren van activiteiten en beheerders van accommodaties in Den Haag samen.
Sportclub als Buurthuis van de Toekomst Loketgezondleven.nl.
Verbeteren van de sociale cohesie in achterstandswijken. Dit vraagt om een prominentere plaats van sport en de sportaanbieder in de samenleving. De sportaanbieder wordt steeds meer gezien als een ankerpunt in de maatschappij, een veilige plek waar mensen samenkomen: Sportclub als Buurthuis van de Toekomst.

Contacteer ons