feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Meer resultaten voor werken in een buurthuis

werken in een buurthuis
Vacatures Combiwel.
Wil je werken bij een sociaal maatschappelijke organisatie die een rol speelt in het versterken van het sociaal weefsel in Amsterdam? Kijk dan in het overzicht hieronder welke vacatures wij momenteel open hebben staan. Je treft er naast reguliere vacatures ook stageplekken aan.

Waar werken we? Hoe kan ik helpen? Buurtwerk bouwt aan veerkrachtige buurten door ontmoeting en samenwerking dichtbij bewoners te faciliteren. Dit doen wij samen met buurtbewoners, vrijwilligers en professionals. Vanuit de verbinding met bewoners en hun buurt, draagt Buurtwerk bij aan vitale en krachtige wijken. Een nieuw gezicht voor het jongerenwerk in Woerden.
Vacatures Buurthuis Vacat.
Wij hebben een samenwerkingsverband met buurthuis de Hoeksteen. Daarnaast werken we samen met andere organisaties in de buurt zoals de sporthal en een basisschool. De werkzaamheden zijn gericht op dienstverlening in de wijk 14 uur geleden Preview Opslaan. Gastvrouw Gastheer Buurtcentrum.
Vacature Centrumcoördinator Colourful People.
We bieden een inspirerende werkomgeving; kwaliteit en vernieuwing staan bij ons hoog in het vaandel. Er is volop ruimte voor eigen initiatief, zolang dit de mensen voor en met wie je werkt maar ten goede komt. Spreekt jou dit aan en wil je met mensen werken?
Beheerder voor culturele buurthuizen gezocht in Amsterdam Zuidoost.
Energiek, inventief en verantwoordelijk persoon die van nature over leidinggevende vaardigheden beschikt.; Ervaring in het beheren van een buurthuis of vergelijkbaar gebouw.; Vaardig in het regelen van de productie van activiteiten, evenementen en familiaire bijeenkomsten.; Vaardig in het aansturen van een team facilitair, productie en horeca.; Ondernemend, zakelijk en commercieel.; Organisatietalent en resultaatgericht.; Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift en je kunt schakelen op meerdere gespreksniveaus.; Intern en extern een uitstekende onderhandelaar op strategisch en tactisch niveau zowel met collegas als met professionele en amateuristische partijen.; Affiniteit met social media. Je moet om kunnen gaan met een hoge werkdruk, beschikken over hands-on en geen 9 tot 5 mentaliteit.; Woonachtig in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.; Bezit van eigen vervoer is een pré omdat je soms tot na middernacht zal werken en er dan beperkte OV reismogelijkheden zijn.
Werkestafette Amsterdam Netwerkcafé Amsterdam.
Werkestafette Amsterdam is een activiteit van Netwerkcafé Amsterdam / Stichting Werken voor Elkaar. Organisatie is in handen van vrijwilligers. Het programma wordt bijgestaan door professionals in arbeidsbemiddeling en loopbaancoaching. Verhoog je kans bij sollicitatie als vijftigplusser met de aanbevelingsbrief van Michaël van Straalen.

The girls in the kitchen, wat stond er gister op het menu: Een gezondere versie van een kapsalon! See More See Less. View on Facebook. Comment on Facebook. 2 weeks ago. Wij hebben weer leuke en creatieve activiteiten voor jullie gepland in Buurthuis Bonte Kraai, zoals Reps Sets, Zangles Black Harmony en nog veel meer.
vacatures Welwonen.nu Voel je wel.
Vindt u het leuk om met tieners te werken? We zoeken enthousiaste mensen die willen helpen met het organiseren en begeleiden van tieneractiviteiten. In buurthuis IJsselzand, tijdens de openingstijden op woe, do en vrij en/of tijdens weekenden. Vrijwilliger eetcafé, 1 tot 2 zaterdagavonden, 19.00 tot 21.30 uur. Wordt u enthousiast als u in een vrijwilligersbaan keuken en restaurantwerkzaamheden kunt combineren met de gezelligheid van een team en het samenwerken met mensen met een beperking?

Contacteer ons