feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Zoeken naar activiteiten buurthuis

activiteiten buurthuis
Via een tevredenheidsonderzoek kun je allerlei soorten activiteiten van je buurthuis aan de kaak stellen.
Er zijn ongetwijfeld verschillen in tevredenheid tussen je verschillende klanten en doelgroepen, want zij hebben verschillende verwachtingen van het buurthuis. Een hobbyclub wil bijvoorbeeld alleen een goede accommodatie terwijl een wijkbewoner activiteiten wil waarbij hij/zij gezellige mensen ontmoet en een lekkere kop koffie kan drinken.
ACTIVITEITEN.
Overzicht Activiteiten in Buurtcentrum De Vuister. Hieronder vindt u een alfabetisch overzicht van de activiteiten die in het seizoen. 2017-2018 in De Vuister worden aangeboden. Voor een deel zijn dit activiteiten van De Vuister zelf, voor het overige deel betreft het activiteiten van docenten of organisaties die een ruimte huren in het buurthuis.
Buurtcentrum De Schelp Welzijnskwartier.
Zij zijn iedere dinsdag en donderdag aanwezig van 10.00 12.00 uur en van 13.30 16.30 uur. Een ontmoetingsplek voor en door vrouwen, waar men activiteiten kan organiseren en waar vrouwen langs kunnen komen voor informatie en advies. Femke is open tijdens schooltijden.
Activiteiten Dynamo Amsterdam.
voorschool Het Aapje / De Boomsspijker. voorschool Kleine Alan Turing. voorschool De Kraai / t Hofje. sport / bewegen / gezond. kunst / cultuur / muziek. natuur / techniek / media / burgerschap / beroepsoriƫntatie. creatief / spel. koken / eten.
Activiteiten Huis van de Wijk Lydia.
Peutercombi De Vuurvogel ma t/m vr van 8.30 13.30 uur ingang Bronckhorststraat 3. Hieronder een overzicht, geordend per dag en tijd klik op de gewenste dag. Bij de meeste activiteiten vindt u een link naar een pagina met meer informatie.
Buurthuis Rosa.
In Buurthuis Rosa worden veel activiteiten georganiseerd in het oude schoolgebouw aan de Malakkastraat 6. Me'kaar' organiseert zelf geen activiteiten, maar heeft de activiteiten voor u op een rijtje gezet. Voor informatie over deelname en kosten kunt u bellen of mailen met de betreffende contactpersoon.
Activiteiten buurthuizen WIJ Oosterparkwijk Sociaal Domein.
De activiteiten die door Bij Bosshardt worden georganiseerd worden bepaald door de wensen en behoeften in de buurt. In de Bij Bosshardt kleding winkel kunt u voor een klein prijsje kleding kopen. Locatie: Irislaan 2, Groningen. Tel: 050 317 2670.
Wijkcentra en activiteiten.
Hier is iedereen van harte welkom voor gezelligheid, ontmoetingen en uiteenlopende activiteiten. In de wijkcentra van Vitis Welzijn kan jong en oud deelnemen aan leuke, leerzame en ontspannende activiteiten. Het aanbod loopt sterk uiteen en is soms per wijkcentrum verschillend: van gezellig een kopje koffie drinken en yoga tot biljarten.

Contacteer ons