feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Resultaten voor buurthuis breda verhuur

buurthuis breda verhuur
Zaalverhuur De Wegwijzer.
Voor meer informatie en beschikbaarheid kunt u met ons contact opnemen. Zoeken naar: Zoeken. Gemeenschapscentrum De Wegwijzer gaat voor Zonne-Energie 6 december 2016. Vrijwilligers voor de Wegwijzer 12 oktober 2016. Beschikbaarheid zalen 30 juli 2016. 4826 EP Breda. 076 587 34 21.
Vergaderen Utrecht centrum.
Twee inspirerende locaties in Utrecht Centrum. Geschikt voor groepen van 2 tot 200 personen. Weldadige stilte in een imposant kerkgebouw dat ruimte biedt voor focus, bezinning en diepe inzichten. Een inspirerend kerkgebouw met een levendige atmosfeer waarin ideeën en creativiteit floreren.
De Dobbelsteen.
De coöperatie draagt daarmee sterk bij aan de saamhorigheid in het dorp Princenhage, een wijk van de stad Breda. Daar waar mogelijk ondersteunt De Dobbelsteen de verenigingen van Princenhage en omgeving. De coöperatie exploiteert voor de verenigingen op duurzame wijze hun gebouw aan de Doelen 36 te Breda.
Doornbos-Linie Wij begint bij jou.
Dé ontmoetingsplek voor bewoners van Breda Noordoost. Voor mensen die op zoek zijn naar gezelligheid, beweging of een leuke activiteit. Een plek, voor en door bewoners die graag iets voor elkaar willen betekenen. Een plek waar je terecht kunt met praktische vragen over financiën, zorg en welzijn.
Tientjes Breda Tientjes, talent en toekomst.
12 september Repair Café bij Tientjes Breda. Bingo adverteren betekenen beurs biologisch buurthuis cafe repair deelnemers doelstellingen donaties dromen ervaring fair familieopstellingen Financiën Gerardus Majella giften inspiratie inspiratiebeurs locatie Maandelijkse wandeling Mastbos meedoen missie pijlers prikkelen reparatie ruimte steun tientje Tientjes Tientjesconcept Tientjes Landelijk twitteren uitdagen Verhuizing verhuur verslag visie vrijwilliger waarmaken wandelen welkom worshop zijn.
Vaste activiteiten Buurthuis Geeren Noord Zorgvoorelkbaarbreda.
Kijk op de website van het buurthuis voor alle activiteiten. Buurthuis Geeren Noord. Philips Lammekensstraat 30, Hoge VuchtBreda., 31 okt Activiteiten bij Parkhoeve Breda Noord Tussen de dijken 1, Hoge Vucht, Breda. 29 nov Zit-fit in Balieweide Baliendijk 82, Doornbos, Breda.
De Ganzerik in Breda Trouwlocatie, Feestzaal huren.
De Ganzerik in Breda. De Ganzerik is een gezellig café gelegen in de wijk Haagse beemden in Breda. U kunt hier terecht voor allerlei soorten evenementen zoals bedrijfsfeestjes, trouwerijen, verjaardagen e.d. De Ganzerik is een gezellig café gelegen in de wijk Haagse beemden in Breda.
Home WonenBreburg.
WonenBreburg zorgt voor huisvesting in de steden Breda en Tilburg en het gebied ertussen, Breburg. Wij bieden op korte en lange termijn zekerheid in wonen. Tevreden klanten die prettig wonen in onze buurten en wijken, daar gaat het ons om.

Contacteer ons