feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Meer resultaten voor buurthuis de aker zaalverhuur

buurthuis de aker zaalverhuur
Huis van de Wijk De Aker.
Huis van de Wijk De Aker. Noorderakerweg 2, Amsterdam. Activiteitenruimte, Ontmoetingscentrum, Cultureel centrum, Buurthuis, Sociƫteit / vereniging. In de wijk Osdorp West en de Aker geeft Impuls in samenwerking met Eigenwijks uitvoering aan het Huis van de Wijk de Aker.
Huis van de Wijk De Aker Startpagina Facebook.
Nog een andere mogelijkheid om op Eerste Kerstdag onder de mensen te zijn is de kerstbrunch die plaatsvindt in Huis van de Wijk De Aker, van 11.00 tot 13.00 uur. De organisatie is in handen van de Akergemeente, die de brunch gratis aanbiedt aan de buurt.
Zaal huren Feestzaal, Trouwlocatie, Vergaderzaal voor familiefeest, bruiloft en vergadering.
Toplocaties en zalen te huur. Zaalverhuur voor feesten, congressen, vergaderingen, bruiloften en bijeenkomsten. Bekijk de meest populaire zalen van december.: Park Plaza Amsterdam Airport. Het grootste conferentiehotel in de buurt van Amsterdam Schiphol Airport met grote vergaderzalen voor onder andere het lanceren van nieuwe producten, recepties, bedrijfsfeesten en bruiloften.
Zalen Zalen en congrescentrum De Aker.
Welke wensen u heeft met betrekking tot de zaalopstelling en welke zaal daarvoor het meest geschikt is, kunnen we het best in een telefoongesprek aan u toelichten. OVERZICHT VAN DE ZALEN EN DIVERSE OPSTELLINGEN.: Link: Zalen De Aker. Wij hanteren voor onze arrangementen de volgende dagdelen.:
zaalverhuur harderwijk.
zaal huren harderwijk. feestzaal huren harderwijk. buurthuis den haag. Op zoek naar zaalverhuur harderwijk? buurthuis den haag schilderswijk. buurthuis de aker zaalverhuur. buurthuis breda verhuur. buurthuis in amsterdam west. vacature buurthuis amsterdam. naailes buurthuis den haag. buurthuis te huur amsterdam.
Eigenwijks Zaalverhuur HvdW de Aker.
21 aug 2013. Zaalverhuur Huis van de Wijk de Aker. foto HvdW de Aker. Wij verhuren NIET voor particuliere aangelegenheden, zoals verjaardagsfeestjes en trouwerijen. Beschikbare activiteitenruimtes en prijzen. Reserveringsformulier Huis van de Wijk de Aker. In Huis van de Wijk de Aker zijn diverse activiteitenruimtes, ontmoetingsruimtes, een buurtkeuken en een computerruimte beschikbaar.

Contacteer ons