feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Op zoek naar buurthuis den haag schilderswijk?

buurthuis den haag schilderswijk
Máxima bezoekt buurthuis De Mussen in de Haagse Schilderswijk Omroep West.
Máxima bezoekt buurthuis De Mussen in de Haagse Schilderswijk. Koningin Máxima straalt tijdens haar eerste publieke optreden na haar nierbekkenontsteking. DEN HAAG Koningin Máxima brengt donderdagmiddag een bezoek aan buurtcentrum De Mussen in de Haagse Schilderswijk. Het wijkcentrum bestaat 90 jaar.
Nieuws uit de wijken Stichting MOOI.
In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen. Tweets by @MOOIwelzijn. De digitale gids van Den Haag met informatie over dienstverleners en instellingen in de sectoren zorg, welzijn en wonen.
Jaap de Bruin Wikipedia.
Leiden, 22 september 1896. Den Haag, 1978. directeur De" Mussen. Stichter De" Mussen" in Den Haag. Jacob Jaap de Bruin Leiden, 22 september 1896 Den Haag, 1978 was de stichter van het club en buurthuiswerk De" Mussen" in de Haagse Schilderswijk.
Stichting Jeugdwerk JEUGDWERK.NL.
Van Ostadestraat 225, 2526 EV Den Haag, Nederland. Bekijk meer details. december 31, 2018 1100: am 300: pm. Prinsegracht 67B, 2512 EX Den Haag, Nederland. Vandaag zijn er leuke prijzen te winnen, gaan we oliebollen eten en vieren een gezellige afsluiting van 2018.
Gratis leenscootmobiel nu ook in Schilderswijk.
Contact en route. Gratis leenscootmobiel nu ook in Schilderswijk. Na een succesvolle pilot in Mariahoeve is er nu ook een Scootmobiel Pool in de Schilderswijk in Den Haag. Hier kunnen mensen die slecht ter been zijn gratis een scootmobiel lenen.
Leven werken in de schilderswijk Buurtcentrum Octopus.
Zebra is de organisatie voor brede maatschappelijke ondersteuning die opereert in de wijken Centrum, Schilderswijk en Transvaal in de gemeente Den Haag. Zebra zet zich in om de zelfstandigheid van mensen te vergroten. Wij bieden een veilige omgeving, waarin we onze klanten helpen zo goed mogelijk te functioneren in de maatschappij.
Mijn Kind School Uw gids voor een succesvolle schoolcarriere Huiswerkbegeleiding.
Buurthuis SamSon aan de Van Ostadestraat 225, 2526 NL Den Haag. Stichting Furkan Educatief: Kinderen die in groep 5 en hoger zitten kunnen elke dinsdag en donderdagmiddag van 1600: tot 1800: huiswerkbegeleiding krijgen. Dit vindt plaats op de basisschool Yunus Emre.
Buurthuis Sam Sam Stichting Jeugdwerk s-Gravenhage Oost Marktplaats Accommodaties Activiteiten.
Buurthuis Sam Sam Stichting Jeugdwerk s-Gravenhage Oost. Van Mierisstraat 226, 2526NW Den Haag. Kaart met locatie van deze plek. Buurthuis Sam Sam Stichting Jeugdwerk s-Gravenhage Oost. Buurthuis Sam Sam bevindt zich midden in de Schilderswijk. Wij houden ons bezig met kinderwerk, voorschool, LKP, volwassenenwerk.en bieden ook ruimte aan instellingen en particulieren.

Contacteer ons