feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Resultaten voor buurthuis in amsterdam west

buurthuis in amsterdam west
Grip op je geld financiele inloop voor bewoners uit Amsterdam.
Op diverse plaatsen in de stad is er de gratis inloop Grip op je geld. Een team van specialisten en vrijwilligers staat voor u klaar! Zonder afspraak en gratis. Welkom op de website van Grip op je geld voor bewoners van Amsterdam.
Verhuur Buurthuis Archipel.
In deze prachtige, lichte, grote en open ruimte passen 50-60 personen. Het hele pand. Wil je het hele pand afhuren? Neem even contact op voor overleg. 1095 RP Amsterdam. T 020 2293195. open van maandag t/m zaterdag van 1000-2000.: Copyright 2015 Buurthuis Archipel.
Vereniging Ons Huis Wikipedia.
De vereniging Ons Huis ging op in de Stichting Nieuw West. Ook de Stichting Nieuw West bestond niet lang en zou op haar beurt begin jaren negentig opgaan in Stichting Welzijn Westelijke Tuinsteden onder de naam Impuls. Archief Vereniging Ons Huis in het Stadsarchief Amsterdam.
Buurtcentrum de Havelaar Arkin BasisGGz.
Douwes Dekkerstraat 2. 1053 SX Amsterdam West. Cursussen Lijst navigatie. ma 4 mrt 2019 930: 1130.: Omgaan met stress. Locatie: Buurtcentrum de Havelaar. Cursussen Lijst navigatie. Altijd in de buurt. Wij hebben het Keurmerk Basis GGZ voor onze goede kwaliteit van zorg.
Bezorgklachten Stadsblad De Echo Amsterdam West Holland Media Combinatie.
Vul hier een geldig e-mail adres in. Het e-mail adres wordt alleen gebruikt. voor eventuele vragen m.b.t. tot uw klacht. U kunt de krant gratis afhalen op onderstaande adressen. Bos Lommerplein 250, Amsterdam. Toon op kaart. Elandsgracht 70, Amsterdam. Toon op kaart. Buurthuis Straat en Dijk. Haarlemmerstraat 132-136, Amsterdam. Toon op kaart. Stadsblad De Echo Amsterdam West.
Eigenwijks Osdorp.
Hier vindt u een overzicht van alle bewonersinitiatieven die in 2017 zijn ingediend voor de wijk De Aker / Osdorp West. 14 nov 2016. Experimentele dialoog zorgt voor verbinding. Tijdens de landelijke Week van de Dialoog gingen bewoners uit Osdorp en De Aker met elkaar in gesprek over het thema Verbinding. De avond werd georganiseerd door het team van het Huis van de Wijk De Aker en het gebiedsteam van het stadsdeel. Lees hier het hele artikel. Volg ons op Facebook! Huizen van de Wijk.: Osdorp de Aker. Contact Huis van de Wijk de Aker. Huis van de Wijk de Aker Noorderakerweg 2 1069 PC Amsterdam 020 610 40 60 aker@impuls.nl.
Het Suikertantes Café Het leukste kindercafé van Amsterdam.
Het leukste kindercafé van Amsterdam. Menu and widgets. Woensdag van 10.00-17.00 in De Tulp en vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00-18.30 in De Tulp. Het leukste café voor jou en je kind! Het Suikertantes Café is een gezellige speelplek waar je kind zich direct thuis voelt.
Theater De Cameleon Theater De Cameleon.
De bezuinigingen op kunst en cultuur en het afschaffen van banen-regelingen hebben ertoe geleid dat De Cameleon geen personeel meer kan betalen. Toch gaat De Cameleon enthousiast verder, nu als vrijwilligersorganisatie. De Cameleon is begonnen in 1996 in een voormalige school aan de Derde Kostverlorenkade in Amsterdam Oud-West.

Contacteer ons