feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Meer resultaten voor buurthuis oost

buurthuis oost
Stadsdeel Oost in Amsterdam jekuntmeer.nl.
1091 DC Amsterdam. 1095 DH Amsterdam. 1090 GV Amsterdam. hulp bij inloggen. Bent u uw wachtwoord vergeten? Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur. gebruikersnaam of emailadres. Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.
Wijkcentrum De Kwikstaart Makelpunt Walcheren.
Oost Souburg Middenhofsingel. Geschikt voor minder validen. Deze accommodatie is uitermate geschikt voor diverse doeleinden. De grote zaal is in twee delen te verdelen d.m.v. Het is mogelijk de ruimte voor de helft te huren. De aanwezige geluidsinstallatie is niet beschikbaar voor particuliere verhuur.
Wijkcentrum Oost Dock.
Buurtgenoten kunnen elkaar altijd een handje helpen. DOCK is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen in de buurt. Dat kan bij van alles zijn: van boodschappen doen voor iemand, helpen bij het ordenen van de administratie tot het geven van computercursussen.
Buurthuis Archipel Buurthuis dat verbindt.
Afhankelijk van de activiteit betaalt u een commercieel of verlaagd tarief. U kunt onder bepaalde voorwaarden zelfs gratis enkele uren gebruikmaken van het buurthuis. Zaterdag 29 september vierde Buurthuis Archipel feest: al drie jaar zijn we een verbindende factor in de Indische Buurt.
buurtcentrum Oosterpark Dynamo Amsterdam.
Dynamo gebruikt functionele en analytische cookies. Deze verzamelen geen persoonsgegevens en zijn noodzakelijk voor het goed functioneren en verbeteren van de site. Analytische cookies helpen ons namelijk te begrijpen hoe onze website wordt gebruikt, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.
Oost.
Ik" zet me graag in om van Hilversum Oost een buurt te maken waar iedereen zich veilig en geaccepteerd voelt en buren oog voor elkaar hebben. Waar jong en oud uit allerlei culturen de ruimte krijgen kortom een buurt met binding.
Buurtcentrum Sterrenzicht.
In de wijk Oost werken de sociaal makelaars Robin Izelaar RobinIzelaar@vooruitutrecht.nl, Lies Vigh LiesVigh@vooruitutrecht.nl, Willem van Rijswijk WillemvanRijswijk@vooruitutrecht.nl, Johan Pols JohanPols@vooruitutrecht.nl, Marlies Bosch MarliesBosch@vooruitutrecht.nl en Heleen van der Linden is Sociaal Beheerder op Sterrenzicht HeleenvanderLinden@vooruitutrecht.nl. Voor informatie over het gebruik van zaalruimten en de huurvoorwaarden kunt u bellen/ emailen met medewerkers van het Vastgoedloket van de gemeente Utrecht, via 030 2860000 of via email vastgoed@utrecht.nl.
Oost Agenda.
Het is dus belangrijk dat ze voldoende kansen krijgen om zich te ontwikkelen. Zingen met Zarjanka in Podium Oost. Elke vrijdag van 17.00 tot 21.30 uur zingen wij in het buurtcentrum aan de oudwijkerdwarsstraat 148. Sociale eettafel Dinys Diner in buurtcen.

Contacteer ons