feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Zoeken naar buurthuis te huur amsterdam

buurthuis te huur amsterdam
Zaalverhuur Huis van de Wijk Buitenveldert.
max 70 personen in combinatie met huren van de stamzaal. Prijs: op aanvraag, alleen te huur op zaterdag. De grote gymzaal op verdieping 1 wordt verhuurd door Sport en Bos. De sportzaal op de begane grond wordt beheerd door Gemeentelijk Vastgoed.
Home.
Bus 63 is 4 minuten lopen en tram 17 is 10 minuten lopen vanaf De Deo. Je hebt een mooie uitzicht langs het water en als het weer mee zit kun je heerlijk van de zon genieten met een kopje koffie of thee. 1069 AE, Amsterdam Osdorp.
Meevaart.
Over De Meevaart. Aan de slag. Wat is er te doen. Wie zijn wij? Wat doen wij? wat wil jij doen? De Meevaart de Buurt. Wij zijn de Meevaart. en dit is wat we doen. Wat wil jij doen? Tel: 020-331 9131.
Huis van de Wijk De Aker.
Noorderakerweg 2, Amsterdam. Activiteitenruimte, Ontmoetingscentrum, Cultureel centrum, Buurthuis, Sociëteit / vereniging. In de wijk Osdorp West en de Aker geeft Impuls in samenwerking met Eigenwijks uitvoering aan het Huis van de Wijk de Aker. U kunt er terecht voor het organiseren van activiteiten, spreekuren, informatie, advies en ondersteuning op allerlei gebied. Workshop / educatie Vergadering Koken Eten Presentatie / receptie Muziekruimte. In Huis van de Wijk de Aker zijn diverse activiteitenruimtes, ontmoetingsruimtes, een buurtkeuken en een computerruimte beschikbaar. Voor bewoners is het gebruik van een ruimte gratis als de activiteit openbaar toegankelijk is en voorziet in een behoefte onder bewoners in de wijk. Aan organisaties die een ruimte gebruiken wordt huur in rekening gebracht. Wil je een van onze activiteitenruimtes gebruiken? Klik hier voor meer informatie. Lees onze huisregels en doe een reserveringsverzoek via het online reserveringsformulier. Graag tot ziens in het Huis van de Wijk de Aker! Catering Licht en geluid Beamer Computer / laptop Flipover Wifi Toilet Keuken Kantoorfaciliteiten kopieer en telefoon. te gebruiken voor muziek als: Leslocatie.
Ruimte huren Huizen van de Wijk Stadsdeel Noord.
Wees niet bang om één van ons aan te spreken. Wij kunnen namelijk net zoveel van jou leren als jij van ons. Heb je een idee waar de buurt van opknapt, waardoor het gezelliger wordt, veiliger of gemakkelijker om elkaar te ontmoeten?
Startpagina.
Voor al uw vragen en/of opmerkingen kunt u hier terecht.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Buurthuis Het Anker Buurthuis in Amsterdam Noord.
Sinds 01 nov j.l is Dolf Geenen toegetreden tot het bestuur van buurthuis het Anker. Dolf heeft de functie waarnemend voorzitter op zich genomen. Na jaren voor de Gemeente Amsterdam te hebben gewerkt gepensioneerd hoopt hij een grote bijdrage te kunnen leveren aan het Floradorp.
Buurtkamer Costa Co.
Verder zijn er vrijwilligers die mede de Buurtkamer draaiende houden. Wil je helpen in de organisatie, deelnemen aan activiteiten of in het algemeen aanvullende informatie verkrijgen dan kun je contact met ons opnemen via e-mail. Da Costaplein 12, 1053ZW Amsterdam tel.

Contacteer ons