feestzaal harderwijk
buurthuis
zaalverhuur harderwijk
zaaltje huren harderwijk
zaal huren harderwijk
feestzaal huren harderwijk
buurthuis harderwijk
buurthuis amsterdam
buurthuis den haag

Meer resultaten voor naailes amsterdam buurthuis

naailes amsterdam buurthuis
Meevaart Leef en leer!
1094 JN Amsterdam. Naar de website. Hier zijn de volgende activiteiten.: Informeer bij Vereniging De Piramide. Bij Vereniging De Piramide geven vrijwilligers taalles aan buurtbewoners. Ook zijn er naailessen, kooklessen en debatten. Neem voor actueel aanbod contact op met Vereniging De Piramide.
Volksuniversiteit Amsterdam.
EI and IJ sound the same in Dutch, but an ei is an egg and the IJ is a river. Join our language course and find out Y! Volksuniversiteit Amsterdam offers a wide range of affordable Dutch courses on every level.
Een zachte hand voor het graniet in de bijstand NRC.
Veel bijstandsontvangers zullen niet een-twee-drie een baan vinden. In Amsterdam hoeven zij geen papier te prikken, als ze maar actief zijn. Op bezoek bij de sociale dienst. 24 november 2016. Jan de Vries, klantmanager bij het buurthuis Huis van de Wijk.
Nieuws uit de wijken Stichting MOOI.
In het Wijkcentrum bij u in de buurt kunnen we samen kijken naar de dingen die nu misschien al iets moeilijker gaan en kijken hoe u ook in de toekomst naar tevredenheid zelfstandig in uw woning kunt blijven wonen. Tweets by @MOOIwelzijn.
BuurtHuizen Zuidoost DOEN anansi Mode/Naailes.
Naaicursus Naailes Amsterdam.
Geef je op voor de nieuwe lessen! Per april 2016 start ik met het lesgeven bij Het Gildelab www.hetgildelab.nl in Amsterdam West. Ik geef hier naailessen, 2 patroonteken cursussen, een cursus Couture technieken en er start later dit jaar ook een Moulage cursus.
Home Nisa for Nisa.
Vooral als jij andere vrouwen wilt ontmoeten en een stukje verder wilt komen. Nisa for Nisa betekent Vrouwen voor Vrouwen en is in 2001 opgericht door Fatima Sabbah. Wij hebben ons eigen centrum in de Johan Jongkindstraat 97 in Amsterdam Nieuw-West.
Vind Naailes op Marktplaats.nl.
naaicentrum Leidsche Rijn. Amsterdam, Burger Weeshuis De Naailes gelopen. Amsterdam, burger weeshuis de naailes gelopen itemnummer: 8681. Kijk ook eens bij al onze andere advertenties van rvgd / ribo / ansichtkaartje of hobo. U treft dan nog veel meer ansichtkaarten en duizenden boeken aan.

Contacteer ons